Дали реагирате непрашани?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
Abe mi se desava taka da se ufrlam "ko dzoker u poker":)... ali obicno sea koa gledam deka mene ne me prasale jas si kutam osven ako vidam deka e nesto seriozno i deka treba da prevzemam nesto vo vrska so toa:):):)

Mi se desava mnogu cesto i sekat posle se kaam ali so da praam takov sum. Mozda koga ke porasnam ka prestanam ali cisto sumljam. U momentov (poslednive nekolku nedeli) ne odgovaram ni koga sum prashan poshto mnogu sum daun ali iam takva navika da se ubacuvam, na primer ko shto se ubaciv na forumov.

stefano напиша:
Mi se desava mnogu cesto i sekat posle se kaam ali so da praam takov sum. Mozda koga ke porasnam ka prestanam ali cisto sumljam. U momentov (poslednive nekolku nedeli) ne odgovaram ni koga sum prashan poshto mnogu sum daun ali iam takva navika da se ubacuvam, na primer ko shto se ubaciv na forumov.

Абе во форумов никој не е прашан па сите се вклучуваме во дискусија. :)

фала за подршката, баш ми е мило што не сум сам

walker_girl напиша:
Абе во форумов никој не е прашан па сите се вклучуваме во дискусија. :)

Штом се вади прашање на форум, значи е поставено до сите. Освен ако не се води дискусија меѓу двајца, што обично брзо завршува.

Како и да е, не беше муабетот за форум (иако, рака на срце, и тука може да се примени), туку воопшто во животот.

Да!Ако на било кој начин индиректно и мене ме засега или би можело некогаш во иднина да ме засега тоа -секако.Не ќутам таква сум.

Се додека некој директно не направи интерпелација на моето име не одговарам од проста причина што само магарињата одговараат без никој да ги праша :star:

Сакаш да кажеш дека сум јас магаре

Macedalien напиша:
Се додека некој директно не направи интерпелација на моето име не одговарам од проста причина што само магарињата одговараат без никој да ги праша :star:
Тртљам и прозван и непрозван. Се пелткам секаде. Добро знам и да си ќутам цело време, али најчесто се јавувам непрозван иако на крај се зависи од тоа кој прашува. Ако прашува некој дибек и да знам нема да се вмешам, ако е некоја јами-јами има да се вмешам да и одговорам и те како.
Магаре ми рече бе.:star:

Jakov напиша:
Тртљам и прозван и непрозван. Се пелткам секаде. Добро знам и да си ќутам цело време, али најчесто се јавувам непрозван иако на крај се зависи од тоа кој прашува. Ако прашува некој дибек и да знам нема да се вмешам, ако е некоја јами-јами има да се вмешам да и одговорам и те како.
Магаре ми рече бе.:star:

Ами кој ти е крив. :kez:

Јаков се меша непрашан еве јас може да потврдам, сите швалерки шо ги имав и он ги сакаше затоа се буташе!

Колу глупа тема, па нормално, секој форумџија се меша непрашан, тоа е идејата на форумот, секој да си каже, а непрашан најчесто.

Garfield напиша:
Колу глупа тема, па нормално, секој форумџија се меша непрашан, тоа е идејата на форумот, секој да си каже, а непрашан најчесто.

Се работи за генерално дали си го пикаш носот таму кадешто не ти го бере а не само за на форум. :star:

Ако е топло, влажно, тасмосано дунде се разбира дека ќе го заринкам, не само носот, непрашан, хехехехе!

Garfield напиша:
Ако е топло, влажно, тасмосано дунде се разбира дека ќе го заринкам, не само носот, непрашан, хехехехе!
Кажи му и нему дека е Магаре.:star:
Абе како може да не се замешаш. Замисли колку досаден би бил животов ако треба да седиш и да ги слушаш другите како дрндаат а ти не одговараш само зашо некој од нив не нашол за сходно да те спомне.
Има да им влезам у муабет да им кажам што мислам па после ако сакаат нека не ме спомуваат ич не ми е гајле да ви кажам право.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom