Abe mi se desava taka da se ufrlam "ko dzoker u poker"
... ali obicno sea koa gledam deka mene ne me prasale jas si kutam osven ako vidam deka e nesto seriozno i deka treba da prevzemam nesto vo vrska so toa

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
stefano напиша:Mi se desava mnogu cesto i sekat posle se kaam ali so da praam takov sum. Mozda koga ke porasnam ka prestanam ali cisto sumljam. U momentov (poslednive nekolku nedeli) ne odgovaram ni koga sum prashan poshto mnogu sum daun ali iam takva navika da se ubacuvam, na primer ko shto se ubaciv na forumov.
walker_girl напиша:Абе во форумов никој не е прашан па сите се вклучуваме во дискусија.![]()
Тртљам и прозван и непрозван. Се пелткам секаде. Добро знам и да си ќутам цело време, али најчесто се јавувам непрозван иако на крај се зависи од тоа кој прашува. Ако прашува некој дибек и да знам нема да се вмешам, ако е некоја јами-јами има да се вмешам да и одговорам и те како.Macedalien напиша:Се додека некој директно не направи интерпелација на моето име не одговарам од проста причина што само магарињата одговараат без никој да ги праша :star:
Jakov напиша:Тртљам и прозван и непрозван. Се пелткам секаде. Добро знам и да си ќутам цело време, али најчесто се јавувам непрозван иако на крај се зависи од тоа кој прашува. Ако прашува некој дибек и да знам нема да се вмешам, ако е некоја јами-јами има да се вмешам да и одговорам и те како.
Магаре ми рече бе.:star:
Garfield напиша:Колу глупа тема, па нормално, секој форумџија се меша непрашан, тоа е идејата на форумот, секој да си каже, а непрашан најчесто.
Кажи му и нему дека е Магаре.:star:Garfield напиша:Ако е топло, влажно, тасмосано дунде се разбира дека ќе го заринкам, не само носот, непрашан, хехехехе!