Дали подароците ја купуваат љубовта ?

• Креатор на темата Креатор на темата SCORPIO__20
  • Време на започнување Време на започнување
Во никој случај... Љубовта не се купува, таа се освојува.. Со гестови, со искрени зборови, со мали нешта направени од срце...
Јас повеќе сакам една роза отколку букет...
Сакам искрен збор отколку глума...
Сакам хармонија отколку караници...
Сакам прстен заплетен од тревка отколку златна алка...
Се додека примам и дарувам љубов не ми треба никакви скапи подароци...

Љубовта е чуство значи не е предмет па така да НЕ , но подароците можат да го убрзаат процесот на заљубување.

Најголемите дарови што можеме да ги примиме или дадеме се од нематеријална природа .:smir:

Бреј, се` светци на темава.

Љубовта е чуство значи не е предмет па така да НЕ , но подароците можат да го убрзаат процесот на заљубување.
Ако одиме по нормална постапка, ќе се влече месец дена процесот на заљубување.
Ако ти се брза, реагирај со некое златце, или слично. Рокот е максимум една недела.

Бреј, се` светци на темава.

Ако одиме по нормална постапка, ќе се влече месец дена процесот на заљубување.
Ако ти се брза, реагирај со некое златце, или слично. Рокот е максимум една недела.

Ајде објасни ми што ти значи "Бреј, се` светци на темава." ? Не го разбирам твојов пост го поопширува мојот пост или го корегира (доколку сум згрешил нешто)?

Видете љубовта е индивидуална работа. За да се појави чуството, за да се освои како сакате наречете го, треба да има некои предиспозиции. Така кај девојките кои уживаат во луксуз ќе се заљубуваат во богати мажи, тие што бараат добар секс во оние кои ги бива за тоа итн. Така функционира љубовта, така да може да се купи љубовта, ама треба да знаеш со што. Кај некои со пари, кај други со зборови, со гестови, со убавина, со знаење, шарм....
Е сега ако е несоодветен подарокот, можеш да се обидеш да подариш овј пат нешто друго, не дека лошо ќе и дојде :)

Ајде објасни ми што ти значи "Бреј, се` светци на темава." ? Не го разбирам твојов пост го поопширува мојот пост или го корегира (доколку сум згрешил нешто)?
Златен, „Бреј се` светци на темава“ - делот, не беше за тебе. Тоа си е мое мислење за претходните постови со цветни венчиња и ред други работи... Да не се откривам многу, пошто пак некој ќе ми кликне на Цитирај.
Мислам дека е јасно кој дел од мојот пост се однесува на твојот пост што го цитирам погоре. Убрзување на постапката на заљубување. Малку интересно ми е како си го објаснил, па да те надополнам. Was I good?
И без тревожење, и no hard feelings.

Знаете ли кога златото и среброто имаат иста вредност?
...
...
...
...
Кога се подарени!

(copyright: еден мој добар пријател)

За кого како...Ако си материјалист тогаш ја купуваат...Ако не, тогаш си задоволен од самата љубов, од самото чувство дека некој те сака...

Незнам за љубов , ама отвараат многу порти xD

... Заљубениве го сркаат поклонот како Пажња , гест , "ми значиш" и сл .. најпогодно е да се поклони баш коа не се очекува ... Ако и поклониш на материјалистка нешо ,имаш секс за возврат... и да не навлегувам у детаљи :)

vo nieden slucaj ne ja kupuvaat.poklonot go svakam kako nekoja mala paznja,vnimanie od partnerot.ljbov so pari ne se kupuva,ne za dzabe rekle.samo zalosno e sto vo ova vreme golem procent od devojkite mislat obratno

Definitivno DA :) mozebi ne naednas, ama postepeno :)

Некоја шо ми е одбивна шо никогаш на крај памет не ми текнало да имам нешто со неа и Масерати да ми подари нема да ја добие мојата љубов :)
За мене си кажувам а за другите незнам можеби некој се купуват со подароци :) :)

dali podarocite ja kupuvaat ljubovta???-prvo i osnovno na kogo podaruvas......pred se,definitivno....ako podaris na nekoj sto ne znae da ceni moze da si misli deka ili go kupuvas ili imas nekoi celi so nego............

Љубовта се покажува со дела. Подарокот е еден од нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom