Дали подароците ја купуваат љубовта ?

• Креатор на темата Креатор на темата SCORPIO__20
  • Време на започнување Време на започнување
Spored mene se moze da se kupı t.e. AKO NESTO NE MOZES DA GO KUPIS SO PARI TOGAS MOZES DA GO KUPIS SO MNOGU PARI!
FAKT:Denesnıte devojkı se nad 90% materıalıstkı! Sto znacı ako nemas parı, kola, motor ılı drugo sı klosar ı ne sı ınteresen.

iskreno kazano vo mojata vrska DA.

mene licno skoro nisto ne mi znaci podarok od ljubenata...

no na nea sto i da i podaram makar i karticka odma go menuva raspolozenieto... kolku i da e naqrcena... duri i samata mi ima kazano imash sreka sto mi kupi cveke ili sto i da bilo.... ako ne tesko mene... ahhahaa

Има крајно расипани жени а некои иако се појавуваат само со ник и на форумов си го покажуваат безобразието во нивните карактери. Најтрагичното од се е што денеска е тешко да најдеш човек кој што ќе гледа единствено двајцата да бидат среќни.

IVA_SKORPIJA напиша:
Ne , ne bi rekla daka ja kupuvaat ljubovta!! Moze so nekoj da si zaedno zaradi podarocite( sponzorusa ) :) ali 1000000% nema i da go zasakas istiot vistinski iskreno zaradi podarocite...
Iva zaboravash deka ima mnogu devojki "sponzorushi" koi ednostavno sakaat pokloni osobeno vredni kako ogrlici, prsteni, dijamanti, itn itn ... i skoro sekogash se naogaat vo drushtvo na daleku postari osobi od niv ... i glumat sreka, ljubov ... no ako mene me prashuvate za ogdovor na temata mojot odgovor e "NE" poradocite ne ja kupuvaat ljubovta tuku ednostavno koga se iznenadni i neocekuvani samo ja zgolemuvaat i ja potvrduvaat, no mnogu gi zalam onie koi vo podarocite ja gledaat ljubovta i tragaat po nepostoecka sreka ... tie se mnogu nesrekni ... Gospore prosti im :back:

Подароци us Љубов

Тоа никогаш. Барем девојките не го признаваат ,но како што велат не е на одмет. ТАКА ЛИ?

*Pari* i *Ljubov*??? NO WAY!!! Kao so vika edna moja drugarka: U can buy SEX, but u can't buy LOVE... Mozda moze se da pocne zaradi pari i posle da prerasne u neso dr. Ali pa da reces e ovoj/ovaa ima pari aj ke se vljubam u nego/nea ne ide. Ednosatvno NO WAY kao so kazav... I btw isto e so podarocite... Of course na sekogo mu laska da dobie podarok ali... Ne na sekogo mu e u red da se pocustvuva deka ustvari on/ona probuva da go pridobie samo so podaroci... Treba ljubov bre lugje ali sea se pomalku ja ima taa cista i nevina ljubov. Se e od interes.

Да точен е фактот дека се повеќе и повеќе луѓе стануваат материјалисти најверојатно да обезбедат некаква подобра сегашност/иднина и кај истите поважно им е трошењето на пари одколку добивање на некој евтин подарок НО мора да признаеме дека сепак постојат луѓе кои ја сакаат љубовта и кај нив дарувањето на подарок им значи многу без разлика колку пари се потрошиле на него................. така да би дошле до веќе наведениот заклучок дека она што може да се купи е телото а не љубовта.

ииии дали некој од вас ќе прифати скапа белегзија од личност кој има жолти со талог неизмиени заби со ,,пријатна,, арома, кал под ноктите, мрсна коса, кал во ушите и ред други работи?

scorpio nemora da znaci ako kupis poklon deka ke promeni nesto ,toa se tip na devoki sto poveke go sakaat materijalnoto otkolku duhovnoto za tie samo hitler da bese ziF:)

Do koga so blamiranje lugje.. sve se kupuva.
Koga ke vidish $$$ ima da go zasaskash na veliko makar kjor da e..
Glumenje ludilo.. ne mora.
Podaroci.. primer ako i podaruvash paketche mastiki.. valjda ne mozhe.
Troshi na nejze po 100 iljadi eura pa ke vidime dali ne mozhe da se kupi..
Classical bullshit.

CT напиша:
Do koga so blamiranje lugje.. sve se kupuva.
Koga ke vidish $$$ ima da go zasaskash na veliko makar kjor da e..
Glumenje ludilo.. ne mora.
Podaroci.. primer ako i podaruvash paketche mastiki.. valjda ne mozhe.
Troshi na nejze po 100 iljadi eura pa ke vidime dali ne mozhe da se kupi..
Classical bullshit.
Apsolutno ne se soglasuvam so tebe posebno so toa boldiranoto, ako i taka razmisluvash bravos alal da ti e, ali veruvam deka poveketo ke se soglasat so mene :)

Rap-Fenomen напиша:
Na dnsnicava sve se prodaa i se kupuva za pari
pa duri i ljubovta

Тебе некој да ти нуди пари или разни скапи задоволства ти би ја засакал особата, би се заљубил во неа да?
Јас не би рекла

zafrknata напиша:
Тебе некој да ти нуди пари или разни скапи задоволства ти би ја засакал особата, би се заљубил во неа да?
Јас не би рекла
Тоа никогаш нема да го дознаеме...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom