Дали планирате да се откажете некогаш од играње WoW?

• Креатор на темата Креатор на темата slobbo
  • Време на започнување Време на започнување

Дали некогаш планирате да се откажете од WoW?

• Вкупно гласачи
    6
  • Гласањето е завршено на .
jas se nemam logirano od 20 januari no sepak postoi rizik posto akauntot ne mi e expired uste 1 nedela imam, ako ja pominam ovaa nedela uspesno mislam deka nema pak da sednam da ja igram igrata, a i nemam pricina da ja igram posto ne mi ostana nisto sto da pravam vo nea

Играм WoW 2 години и планирам ама незнам како да се откажам. Дајте помогнете xD
Парите не се во прашање пошо не играм на оригинал туку на пиратскиве.
Пробав и со бришење на играва ама не бива ни тоа, пак ја инсталирав :)

што гледате на пиратски сервер, ај да играше на оригиналните па да се откажеш заради некои причини сваќам али пиратските нема никогаш да бидат како оригиналните сервери, а тоа како да се отка
еш, извади го кабелот од струја и дај му го на некој другар и кажи му да не ти го дава едно 10 дена и ќе се откажеш :vozbud:. Јас се откажав од оригиналните уште од јуни, поради тоа што немав што да правам и досадно стана више но ипак ме копка пак да почнам но секој ден си викам во себе не јок, више пак никад, зараза поголема од цигари е :)

Јас престанав да играм, ако онака те интересира... :)

Готов сум да се откажам, од ко зедов се шо можи да се земи PVP , а PVE го имам најважното ( оружјето од Kel'Thuzad ), веќе ми се одигра играта. А ко видов на тест realm-от како ке биди Ulduar со пачот шо треба да излези за некој месец, уште толку ми се одигра.

ne e tesko da se otkazete samo DELETE na char i Acc i gotovo... inaku mn glupava igra ednostavno igrata e nevozmozna...jas ja otkazav imav 3char 70 lvl i na site delete

Се откажав затоа што ми стана досадно се тоа пак тоа:pred:

Неам играно 1 месец и ништо не ми фали... Едноставно играм за забава и да тепам време...

ja otkazav letovo, posle 3 godini intenzivno propustanje sekakvi nastani vo real life.... se zivo i divo ispominav i na kraj so ... mi skurci koa ja izvadija wotlk

Јас играв 2 години и бев меѓу најдобрите 10 на серверот,имав Night Elf Rogue,aма после се откажав.

otkazuvajte se dodeka imate vreme!!!
toa ne e igra tuku droga sto ti go ebe zivotot!!!

otkazuvajte se dodeka imate vreme!!!:)))
(Od licno iskustvo vi zboram)

Не бе.... едино од вов можеш да се откажеш ако се навчечеш на Дота или некоја друга заразна игрица...а да бришеш карактери е лош избор...боље шитни аккто... ке земеш некој денар

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom