Дали некогаш сте го удриле партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Никогаш до сега не ми се случило да го удрам партнерот или тој мене .. како што кажаа и другите зборовите повеќе болат од било каков удар.

paaa ja ne sum mavnal, iako poveke pati mi doslo i toa na pamet :)
me ima ednas zenska mavnato... samar...

не сум го удрила, ни тој мене. ова уште еднаш ќе го повторам, дека некогаш многу повеќе ме повредиле со навреда отколку да ми врзале еден шамар.:icon_lol: :icon_lol:

pa iskreno kazano.... ama mene samarot ne mi znacese nisto... :)

jas go imam udreno i toa 2 samari,na edna zabava pred site....mu udriv zatoa sto mi rekoa deka me izneveril,a jas bev besna neznam do kolku,posle toa mi bese mka ama so da pravis toa e toa:mist:

Да, еднаш ја удрив и многу криво ми е ради тоа, тоа беше пред 3 години искрено многу се каам за таа случка

schtranga напиша:
Velat vo ljubovta e se dozvoleno :icon_roll
Dali nekogas ste go udrile svojot decko/maz ?
Dali nekogas ste ja udrile svojata devojka/zena?
I ako da , zosto ?

da sum udila decko :icon_lol:
ne,ne me urdil nikoj decko do sega,zasto znaele deka ne smeat,i zasto znaele sto ke gi snajde posle :nerv:
go udriv zasto samiot barase.mi rece:ako nesto sum ti zgresil podobro udri me ako mislis taka,ne mi zboruvaj zasto ke kazes nesto sto nikad nema da go prebolam.i mu lupnav samar i sve zavrsi srekno :icon_lol:

Да, сум врзала шамар. Но далеку од физички пресметки:icon_lol: .
Ударот на зборот е поболен, понеподнослив,потежок и остава лузни, не траги туку лузни,кои некој ќе си ги носи цел живот. Е со такви удари сум прилично вешта:kez:

Во голема нервоза повеќе би се истурила на све околу мене (кршење и такви работи) отколку да врзам шамар или слично на партнерот ... низок и глупав потег ... исто и сум немала работа со некој кој би ми го направил тоа ... значи, сум немала ептен грешни избори:je:

Никогаш не сум удрила и нема да го удрам. Глупаво е. Исто ко тој на мене рака да крене. Би и се истурила на некој другарка или би заминала на некое тивко место да се „истушам“ отколку на него да мавам или да му продавам нервоза. Среќа што не сум нашла некој кој би покушал да крене рака на мене..:bip::je:

Да...ама морав...:cug:

Ednas go udriv mojot bivsi decko i ottogas se kontroliram i spravuvam so besot, no tesko mi ide da se vozdrzam.:icon_lol:

Еднаш се каравме, ми имаше згрешено нешто а јас пак сакав да заборавам на тоа а она постојано ме потсетуваше оти се осеќаше лошо и јас и викам "заќути или ќе те удрам" и она ми одговори "удри ме, сакам да ме удриш!" и јас ја плеснав по лицето. Најверојатно за подобро да се осеќа после, демек платив за грешката што ја направив. А јас пак, кавалер, сакав да и помогнам во тоа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom