Дали може да се губи невиност со стимулирање на клиторисот

• Креатор на темата Креатор на темата Melisaa
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 октомври 2013
Мислења
10
Поени од реакции
0
Вака значи пред некој ден дечко ми почна да ме допира и да го стимулира клиторисот меѓутоа подоцна и утредента крварев дали ке ми помогне некој да ми каже дали е можно да сум ја изгубила невиноста ?

ај види да не ти дошол црвен петко......и алоо 19 години имаш како можеш да поставиш вакво прашање??

Невиноста не се наоѓа кај клиторисот.
Доколку не чепкал со прсти понадоле, не си изгубила ништо.

можно е случајно да го имаш изгубено паметот....тек тук....инаку не, кикиритчето не е мрежичка

Да на крај сум била со тие денови очекував малце ама сум крварела повеке а утредента помалце
како бе не знаеш, ако ти ги бутнал прстите кај што не треба те скинал, ако не, од циклусот ти е. Просто како грав.

Го триеше пенисот на вагината но не осетив дека нешто влегува затоа се прашувам ?

Ако мислиш на „дефлорација“ (ќе ги споиме темиве наскоро) - тогаш не. Но, „губење на невиноста“ може да се случи и при возење точак, така да - можеби само си дошло времето. А можда и имаш добиено.

А и на крајот на краиштата, на никој не му е гајле дали си невина или не. Ако се оптеретува со тоа, тогаш можеби и не е вистинскиот човек за да добие „пристап“ таму долу.

Да на крај сум била со тие денови очекував малце ама сум крварела повеке а утредента помалце
а зошто ми зборуваш како за друг да кажуваш? во кое време зборуваш?

Го триеше пенисот на вагината но не осетив дека нешто влегува затоа се прашувам ?

Девојче, невина си. Ако влегол, а си невина, и те како има да осетиш.

Не ставил ниту прсти а го триел пенисот на вагината така да и не осетив дека нешто влегува и при крај сум била со циклусот и затоа се мислам дали е циклусот или невиноста ?

Не ставил ниту прсти а го триел пенисот на вагината така да и не осетив дека нешто влегува и при крај сум била со циклусот и затоа се мислам дали е циклусот или невиноста ?

Циклусот е!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom