Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е убаво ни тоа, ама ја поддржувам divine дека најдобро е кога задоволството е взаемно, ама пак ако ти не свршиш, не би можел да кажам дека ќе бидеш премногу задоволен. И не знам кој нема да се сложи со овој став
Jas pak sakam zheni koi mislat na svoeto zadovolstvo. Taka e mnogu polesno da gi dovedesh do vrvot. Sega dali e toa sebichnost od nivna strana... pa sho znam? Zavisi od mazhjakot i negovata percepcija za toa sho e zadovolstvodivine напиша:Дечко никој тука не мења ставови, дај молим те цитирај ме кај сум пишала што сум мислела, колку сум себична и кај се вадам ... мене мака ми е да барам, а не верувам дека сум пишала така. Ако ти не си ме разбрал пред да ти здробам малце, тоа е твое ...
Дечко никој тука не мења ставови, дај молим те цитирај ме кај сум пишала што сум мислела, колку сум себична и кај се вадам ... мене мака ми е да барам, а не верувам дека сум пишала така. Ако ти не си ме разбрал пред да ти здробам малце, тоа е твое ...
Абе, зашто не се разбираме? Не реков дека не е задоволство ако партнерот сврши, ама задоволството нема да е исто ако вие не свршите ... како е можно да не ме разбирате? Машки сте уште повеќе треба да ме, ама што знам
Divider bi rekol, ja shom si svrsham, sex e! Mene vazhno mi e ubavo
Па нема да згреши ако го каже тоа Дивајдер, всушност сите мислиме така ... нали?
divine напиша:Svetovid напиша:Ja ne mislam taka!divine напиша:Па нема да згреши ако го каже тоа Дивајдер, всушност сите мислиме така ... нали? :lol: :wink:
Update: Dzhidzhanite tie ama si se branat! :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol:
На крај се сведува на тоа ... повеќе ќе си задоволен ако само партнерката ти сврши? Ај да не се лажеме :lol: :wink:
Svetovid напиша:Divider bi rekol, ja shom si svrsham, sex e! Mene vazhno mi e ubavo :lol: :evil: :lol:Никола напиша:...и ќе заборавев, дали еден од партнерите треба да сврши, двајцата да свршат, за да се нарече активноста секс или не е важно важно е самиот механичко+емотивен процес, без потреба од финиш.
![]()
Divider напиша:Јa shtom si svrsham, sex e! Mene vazhno mi e ubavo.
SuperGirl напиша:Divider напиша:Јa shtom si svrsham, sex e! Mene vazhno mi e ubavo.
Епа еве тука си рекол ако не се сеќаваш :wink:
Интересно ми е кога некој не се согласува со мене, особено ако ептен го ку*чи мојот став за некоја работа ... така да сега ќе сум фраерка и ќе се контрам за инат ... така е Дивајдер, тоа е најважно! :lol: :lol: :lol:Divider напиша:Без гајле, Divider е тука да пообјасни. јас никогаш не сум рекол дека Дивајн ако не сврише дека е секс. само ако сврши Дивајн е секс. Инаку, сексот е во главата, потоа доаѓа физичкиот дел. Инаку, јас сум рекол: кого ќе задоволиш со тоа мало куренце? - Па себе си, се разбира!!! Ова е од еден виц!!
Плус, Дивајн, ич да не ти чуе, вашно е да свршиш, нели. :lol: :lol:
МислењеПуштено на: Саб Мај 28, 2005 3:57 am Предмет:
temava ne ja svakam....dali lezbejskiot SEX E SEX????????? a zs da ne e ?