Дали легализацијата на проституцијата ќе доведе до ....

• Креатор на темата Креатор на темата Lezbiangirl
  • Време на започнување Време на започнување
Па нормално дека ќе се проба да се легализира,и од таму мора да функционира изворот наречен пари. Да се пуштат во функција сите притоки,па макар и оние сексуалните,кога веќе земјоделието ни е во криза.
Замислете ситуација госпожата со себе си носи мала фискална каса на врвчето од нејзините танга гаќички и после настан ви вели-Ахаам,дип троут,анален,орален,+ фетиш игричките со 10% попуст,куц куц,оп фискална.

Потоа ми иде филм како татко ми го носи мојот брат кај искусна женска да го воведе во светот на сексот,се сеќавате како го правеле тоа. Тоа ќе биде како...купување на првиот градник.
Не знам,шубе ми е да ми се фрцкаат наоколу без пардон.Нека си остане тоа по кулоарите. Единствено се сложувам да им прават месечни прегледи за превентива од венерични болести,нека не биде се табу и тајно,но не па и ептен апла и достапно како бел леб.

Дали легализацијата на проституцијата ќе доведе до намалување на бројот на врски(сериозни долги што знам)
Дали ќе влијае на сексуалнат свера во државава ве молам земете ги во предвид размислувањата од типот певтино ме фаќа еднаш со некоја на македонска отколку едно комплетно искачање со девојака

Мислам дека ако се легализира проституцијата,во Македонија нема да има ни една врска,сите по курвалак ќе тргнат.Легализацијата ќе биде директен атак врз човековите односи и наталитетот во земјава.Никој повеќе нема да сака сериозна врска,оти ќе си плаќаат секс,а успат и психијатар за да ги сослуша,што им лежи на душа.
Исто така ќе влијае и на сексуалниот живот во земјава.Кој ќе има пари,ќе се секса,кој нема да има ќе мава ручна.Бидејќи ние Македонките сме многу традиционалки и моралистки,легализираната проституција ќе ни ги уништи врските,а надвор од врска немаме обврска да даваме,така да по еден катанец доле и мирна глава по прашањето дали абортусот е легален или не.

Мислам дека ако се легализира проституцијата,во Македонија нема да има ни една врска,сите по курвалак ќе тргнат.Легализацијата ќе биде директен атак врз човековите односи и наталитетот во земјава.Никој повеќе нема да сака сериозна врска,оти ќе си плаќаат секс,а успат и психијатар за да ги сослуша,што им лежи на душа.
Исто така ќе влијае и на сексуалниот живот во земјава.Кој ќе има пари,ќе се секса,кој нема да има ќе мава ручна.Бидејќи ние Македонките сме многу традиционалки и моралистки,легализираната проституција ќе ни ги уништи врските,а надвор од врска немаме обврска да даваме,така да по еден катанец доле и мирна глава по прашањето дали абортусот е легален или не.
dobro de, bar ke se otvorat kartite, ke znaete so kogo ste imale rabota.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom