не постои човек кој може да каже дека не лаже.Секој лаже само прашање е дали има граница и колкава е во тоа лажење.Ми се случува да лажам не толку често али коа треба нешто да се излаже за да се одбегне некоја караница како на пример семејна тоа е честа појава.или пак да се излаже со цел да не се биде повреден..... сепак кога лажам сепак се сведува повеќе на ова второто....... а во глобала ретко се дешава некој да излажам сепак директива во фаца кажувам што ми пречи и што треба да се промени.....
Јас и да сакам да излажам неможам, одма или се смеам или некој фаци правам одма можи да ме познае човек кога лажам а сите лажеме дали свесно или несвесно тоа е факт
По потреба и уверливо. :icon_cool
Ако мислам што да излажам, не смислувам добра лага, туку во моментот кога отварам уста ми излетува некоја приказна, која околината ја купува и сите сме среќни и весели. :icon_cool
Порано подлажував по малку,и тоа добро,ама за некои глупави работи.Но во последниве години гледам да избегнам лаги,ако нешто не сакам да кажам ќе прикријам,ама да лажам :nenene:.....И тоа од што ми е веќе навика секогаш ко из пушке да ја кажувам вистината,заборавив и да лажам....
Зависи во каква ситуација сум...ама знам многу често да лажам и тоа добро...
Порано лажев и со помош на една моја најсакана личност во животов...
Ама често лажам и сам...бар во последно време...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.