Дали јадете морска храна?

• Креатор на темата Креатор на темата Vlad II Draculea
  • Време на започнување Време на започнување

Дали јадете морска храна?

• Вкупно гласачи
    35
  • Гласањето е завршено на .
Уффффф ... Не сум голем љубител на морска храна ... Баш сеа пред некој ден ја натерав мајка ми да купи готови поховани лигњи со кашкавал и гладна останав :icon_frow

Па ретко многу...Последен пат сум јадел кај тетка ми во Италија Ист е мирисот и вкусот со рибите барем ако ме лажи јазикот :jaj:

Риба порано не јадев, сега јадам и ок ми е, а другиве као лигњи, школки, шкампи, ракови само порано кога можеа да ме натераат моите пред да станам карактер :) Многу ми е гаден вкусот на тоа морските плодови, кога ќе каснам нешто такво (што било инспирација да ја напишат “Хакуна Матата“!) ми се креваат револуции во стомак и ме тера на повраќање. Знам дека е фенси, и скапо, и сето тоа... Ама не можам :)

Риба порано не јадев, сега јадам и ок ми е, а другиве као лигњи, школки, шкампи, ракови само порано кога можеа да ме натераат моите пред да станам карактер :) Многу ми е гаден вкусот на тоа морските плодови, кога ќе каснам нешто такво (што било инспирација да ја напишат “Хакуна Матата“!) ми се креваат револуции во стомак и ме тера на повраќање. Знам дека е фенси, и скапо, и сето тоа... Ама не можам :)
абе срцуфкааа......што си ти свилена.....ама ај за вкусови не коментирам..така сум воспитана...хахахах

само јаадам лигњи и тоа ми се омилена морска храна порано јадев и многу риба ама сега од здраствено причини морав да престанам а многу сакам риба

Од морска храна омилени ми се шкампите.

Неам пробано до сеа, али не би пропуштил да пробам ако ми се укаже шанса за тоа. Не се сомневам дека е одлична ... :vozbud:

Не,Не,Не
Затоа што на поглед се гадни работиве и наместо да ми се јаде ми се повраќе многу пати така кога ке видам бегам, незнам зошто душата не ми дава! (=

Не сум пробал,ама повеќето луѓе сто јаделе им се допаднала па сакам да пробам :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom