Дали имате талисман?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.857
Dali imate nekoe "srekno" parce obleka, bilo kakva, sto koga go nosite vi se pajga seks? :lol: :lol: :lol: Ili nesto drugo osven obleka :lol: :wink:

Не, јас такво нешто немам, освен ако не сметаме на паричникот :lol: 8) :lol: :D 8) :lol: :twisted: !!

А тебе што ти е и кое ти е, дај опис!!
Ќе го нисиш ли во абота на журката :twisted: ?

Moze da se kaze deka imam, a nema da go nosam sigurno, ne ocekuvam da mi padne nisto zatoa :lol: :lol: :wink:

Me zamisli so temava :D
Milsam deka ne e potrebno nekoe posebno parche obleka ili drugo, za da "padne" seks :D Zavisi od raspolozenie, drushtvo, mestopolozba i sl. :D Ne znam shto da iskomentiram :D

Abre ... be da treba ... nego dali si primetila deka ednostavno nekoe ti nosi sreka :lol: Vatevr, ako ne si ... aj pripazi odsega ... moze imas! :lol: :lol: :P

Re: Дали имате...?

divine напиша:
Dali imate nekoe "srekno" parce obleka, bilo kakva, sto koga go nosite vi se pajga seks? :lol: :lol: :lol: Ili nesto drugo osven obleka :lol: :wink:
Ja neam, ama zhena mi sho ima edna tanga, pa u kombinacija so edno korsetche koa kje se stavat of of of of koa kje mi/ni trgne nema zapiranje cela vecher :lol: :twisted: :lol:
Konjak tanga si gi vikame nagaleno :roll: :roll: :roll:

Konecno nekoj me razbra i si kaza :lol: :P

Abe srekno parche ne sum primetila .. ama nesrekno da! Imam eden prsten .. mnogu si go sakam ama eptem maler me tera koa go nosam .. mora so nekogo da se iskaram vo toj den :)
A vie Divine i Forutne kafe bez mene ke piete a?! :evil:

Definitivno uniformata ne mi e parche obleka poradi koja "pagja" seks :D Ete odgovor na temava :D

Au duso, zapazi koj GRADNIK bil, pa nosi go utre pak! Ke vidis deka ne te lazam, deka ima vistina vo moeto prasanje od temava :lol: :lol: :lol: :P

divine напиша:
Au duso, zapazi koj GRADNIK bil, pa nosi go utre pak! Ke vidis deka ne te lazam, deka ima vistina vo moeto prasanje od temava :lol: :lol: :lol: :P
Dusho be :D :D :D :D :D :D
Zapazeno e, mislish deka ke chekam do utre? :D :D Ti teknuva na poklonot? Treba da se napravi sefte :D :D

Izvini ama za nekoi raboti vo zivotov ne e presudno da si odmoren! Idaj! :lol: :lol: :lol:

Ke bidesh izvestena za rezultatot od nosenjeto na noviot GRADNIK :D
Ke diskutirame utre so kafence :D

tuku interesen muabet neshto za GRADNIKOT na Fortune prochitav ... Go isproba ili ushte treba da chekame? .... Nego ljubavi a ako nenosam gradnik ke bide neshto? :D :D :D :D

Љубави ... ако немаш градник, може друго нешто ќе е среќно ... незнам ти треба да си приметиш, ама секако не е секогаш до него :lol: :lol: :lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom