Дали имате страв од заболекари?

• Креатор на темата Креатор на темата Кнез Мишкин
  • Време на започнување Време на започнување

Дали имате страв од посета на заболекар?

• да

Гласови: 11 34,4%
  • не

Гласови: 21 65,6%

• Вкупно гласачи
    32
  • Гласањето е завршено на .
Немам страв,но непријатно е чуството кога некој ти буричка во уста.

Немам страв,но непријатно е чуството кога некој ти буричка во уста.

ок е сето тоа дека немаш страв ама зависи сто ти имат праено на заболекар зависи од тежината на проблемот и јас така ми беше ок заболекар ама сега ми се тресат нозете кога одам .....значи заклучок имам СТРАШНА фобија :pred::pred::pred::pred::pred::pred:

Zabar? STRASNOOOOOOO :nesvest::salut: Kutrata moja zabarka niz sto se proaga :zver:

Од забарот ич. Он се плаши од мене. Ама јас се плашам од болката што ја ствара. брррррррррррррззззззззззззззззз. ауфффф......(:tapp:)

мразам заболекари и имам одредеб страв од нив колку и да се обидувам да го одречам тоа

Jaс немам страв од заболекари...Ме онесвестуваат уште од дома, за да може на раат да си работи чоекот...:nesum:

Aaaa mene mnogu straf mi beshe ali sea si najdov eden mnogu dobar zabolekar i samo kaj nego idam ... ne deka uzhivam dur sum na stolot ama neam tolku straf ko porano :) ... I ima mnogu poloshi stvari od lekari :):)

Како помала да,
ама сега како повозрасна немам.
Сакам да одам на заболекар, имам добар заболекар, кога седнам на столот не мислам на тоа што тој прави, дури се чуствувам подобро бидејќи знам дека ќе решам уште еден проблем, односно дека ќе поправам заби и слично.

не,никад нисо страшно не ми праеле ваљда затоа

само шо ќе помислам на забар,и на тоа бушалката шо праи бзззззззззззззззззззззззззззззззззззззззз.....:nesvest:
коса ми се крева:ija:

не зошто јас воопшто немам страв од заболекар па и може да се рече често го посетувам ...а прочитав во горенаведеното за фобија од што ви правеле ..мене ми правеа операција на горна шестка од лева страна и траеше некаде саат време али додека има анестезија....свет нека се руши па не осеќам
АНЕСТЕЗИЈА РУЛЗ :) али да не е таа....е тогаш незнам бог нека го благослови тој што ја пронашол

да имам страв не страв како да кажам мразам да одам на забар а треба да одам имам проблем ама не ми се оди :kesa:

ок е сето тоа дека немаш страв ама зависи сто ти имат праено на заболекар зависи од тежината на проблемот и јас така ми беше ок заболекар ама сега ми се тресат нозете кога одам .....значи заклучок имам СТРАШНА фобија :pred::pred::pred::pred::pred::pred:

СТРАШНА фобија се добива ако не се санира проблемот на време:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom