Дали и од што може да пораснат градите?

• Креатор на темата Креатор на темата For_My_Love_o-0
  • Време на започнување Време на започнување
ако ти свршат кожата ти омекнува и ти ја прави понежна имам читано а и научно е докажано а бугариве мислам дека имат рингтон што го порачуваш на мобилен и го слушаш неколку пати на ден па ти растат
:хаха::хаха::хаха::хаха::хаха:

ако ти свршат кожата ти омекнува и ти ја прави понежна имам читано а и научно е докажано а бугариве мислам дека имат рингтон што го порачуваш на мобилен и го слушаш неколку пати на ден па ти растат

Јас од девојкиве македонски слушам дека од кур пушење и од трчање со гол газ на полна месечина растеле градите. Исто и мојш да гледаш во големи гради 2 часа дневно, и од желбата твоја за такви, растеле и твоите.

П.С. Во Свирипичино имало иљач, строго препорачан од еким: динстани тестиси од прле.

а бугариве мислам дека имат рингтон што го порачуваш на мобилен и го слушаш неколку пати на ден па ти растат

со методи на радијација е тоа ама џабе... го има насекаде околу нив. тоа е исто како некој да дојде и да ти продава камења.

Многу и помогнавте, од 2007 па наваму јадеше стоби флипс и сеа и пораснаа градите.

1b66508453.jpg

Од пари. Имаш пари - ставиш силикони.

Абе .. читање предходни постови послабо а ??? ... Не бугарите ... ЈАпонска измишљотина е то со ринг тонот ... Јапонска компаниа го има патентирано дури и рингтонот и фреквенциите кои се користат како медицински третман . во погорниот пост мој дури и линкови имаш за даунлоад .

jas imam slusnato deka rastat od smoki a osobeno od stobi flips pa jadite 4-5 pati u nedelata i vidite dali ke ima reultati (mislam za 1 mesec ili povishe ):icon_lol:

Пробај да ги триеш градите со тоалетна хартија, од К-15 рекоа дека тоа било добар метод :)

jas imam slusnato deka rastat od smoki a osobeno od stobi flips pa jadite 4-5 pati u nedelata i vidite dali ke ima reultati (mislam za 1 mesec ili povishe ):icon_lol:
успеа да восхреснеш тема од 2007ма! браво ти си феномен!

и викаш од смоки растеле цицки а? :facepalm:

AKO IMAS MALI GRADI NE TREBA DATI E KOMPLEKS TOA INAKU TOJ STO E SO TEBE TREBA TI DA SI MU BITNA KAKO LICNOST I DA TE PRIFATI ONAKVA KAKVA STO SI INAKU AKOTI E BITNO TOA SO VETUVAJ SESO LEKAR SIGURNO IMA RESENIE:)

ija se sloglasuvam so komentarot nad mene stoe. netreba dase gledaat lugeto po nadvoresniot izglet, treba dago cenime nifniot vnatresen izglet otnosno nifnata dusa daja cenime.

ами тие можи се мали ама ко че му надојди млекото и најмалите че потпркна тро , само дете да се роди то е леко , ама ако му стани на тебе ко че те види со цицки без прслуци а не па да сврши и дете да ти напрај :D или чарето е најди си некој со мало куре и фифти фифти сме :sleep:

ме мрзеше да читам миљон страни,може имате спомнато.

ја имам прашано Тања Турунџиева која е нутриционист дали има храна за да ти растат гради и ми рече дека има две растенија кељ и проќељ и од тоа растат.
во македонија мислам дека се прилично скапи овие зеленчуци ама кој е упорен и има желба нека проба.
Исто ли е Ќељ и Проќељ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom