Дали "EU" треба да ја викаме "GR"?

• Креатор на темата Креатор на темата ABC
  • Време на започнување Време на започнување
Оф топик!
Што добиваш ако вкрстиш српче и бразилец?
- Гузињо!!

Инаку, не ме чуди нашиот сервилен т.е северен сосед да и се улизува на вештачката творба на Метаксас. Тие се исконски пријатели кои пријателуваат со цел да је снема Македонија и да се разнебити македонштината.

А дека Грција ќе поставува услови е јасно и на пилците на гранка. Мораат, инаку џабе им е се, тоа ионака им е џабе, ама мораат да се покажат дека се подготвени да ја бијат однапред изгубената битка докрај.

Samo prashanje e dali se spremni da izginat do posleden vo taa izgubena bitka,dokolku znaeme za nadaleku poznatiot "Makedonski inaet".:)

ABC напиша:
Samo prashanje e dali se spremni da izginat do posleden vo taa izgubena bitka,dokolku znaeme za nadaleku poznatiot "Makedonski inaet".:)

Македонски инает?
Да бевме паметни инаетчии, до сега многу работи ќе се постигнеа.

Во многу моменти го критизираш начинот македонското размислување, сега го оправдуваш.

Реши се.

Makedonskoto razmisluvanje ili nacinot ne e vo red,no sepak jas ne gledam barem vo momentov da ni ostanuva "druga opcija".Mozebi ti ja gledash no ne ja kazuvash.

Грци ће временом остати једини који не признају Македонију по уставном имену. И шта ће онда да раде кад цео свет буде мислио другачије? А они нека зову Македонију како хоће, ко их је*е.

Sinisa напиша:
Грци ће временом остати једини који не признају Македонију по уставном имену. И шта ће онда да раде кад цео свет буде мислио другачије? А они нека зову Македонију како хоће, ко их је*е.

ПРИЈАТНО СУМ ИЗНЕНАДЕН!! Про македонски настроен Србин!
Браво!

Pa 90% od Srbskiot narod se promakedonski nastroeni.Megutoa onie 10% gi vlecat koncite vo Srbskata politika.

Znaci definitivno spored najnovite izjavi shto idat od Grcija,za nas EU treba da bide GR.Toa e "neosporen" fakt i bi ve zamolil site taka da ja vikame Grcija pa da pokazeme deka i nie mozeme da im go menuvame imeto spored potrebite i prilikite.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom