Дали девојките препознаваат неискусни мажи?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
115
Дали досега сте имале секс со дечко за кој сте осетиле дека е сексуално неискусен да не речам невин?
И како сте реагирале? Сте разговарале со него за тоа, сте му покажале дека осеќате дека сте му прва?
По што сте познава невиноста кај мажите?
Зошто невините не ја кажуваат вистината? Се срамат..? Или мислат дека ако се доволно запалени, девојката нема да осети дека немаат врска од секс и ќе се молат се да помине во најдобар ред?:-)
Не мислите дека доколку и кажете на една женска дека вие е прва, ќе ја направите да се чувствува посебно? Која е причината за лага во најголемниот број случаеви? м?

Само една личност може да ти одговори на ова прашање.:pos:
Има некои мајка бежанија прават:pos: :pos:

Јас можам за себе само да кажам - не кажав, а не ни примети.. јак бев на теорија до тогаш :pos:

Jas mislam deka devojka ke primeti ako imala prethodno solidno sexualno iskustvo...inaku se primetuva taa rabota od daleku...barem jas taka mislam...imav takov slucaj btw....deckoto mi prizna uste pred da se sluci neshto poveke,zatoa shto primetiv deka neshto ne e vo red i rekov cekaj malku kaj zapna...prva rabota beshe zbunet...ne znaeshe kako da go zapocene seto toa...tepereshe kako list...sakashe se da se sluci nabrzinka za da ne se primeti...neshto kondomi ova ona...pa dali bi bilo podobro odozgora/ odozdola....eden kup strange raboti....sho sekako na poiskusen ne bi mu se desile pa kakva riba da ima do niv...rabotata shto ne kazal pred da zapocne takvo nesto bila toa deka ako sum slusnala deka e nevin ne bi sakala da imam nishto so nego...vo minatoto bil iskren so poveketo devojki i go odbivale taka da se resil na toj cekor...e sega nekoj pominuvaaat nekoi ne...a toa deka se sramuvaat da go kazat toa mislam deka ne igra tolku golema uloga...za se ima prv pat neli...

Се познаваат од далеку неискусните, како мажи така и жени...а за детали не знам како да ги дефинирам ... едноставно така е:)

Ja nemam so da kazam na ovaa tema....bidejki moeto prvo seksualno iskustvo bese so cura na koja isto taka i bese prvo seksualno iskustvo...taka da ostavam prostor na ponezniot pol da se izjasnat... :wink:

Статистички гледано, кај нас машките нешто подоцна стапуваат во прв сексуален однос за разлика од девојчињата. -Замислете како би се чувствувало машко на 15 годишна возраст кое треба тоа да го стори со девојче од 13 и на кое дефинитивно не му е прв?Сигурно е дека ке се чувствува прилично „уназадено” и нема да сака тоа да го каже затоа што знаеме како сите размислуваат на таа возраст. Ако јас би бил во таква ситуација, веројатно би си премолчил дека ми е прв пат. Инаку се согласувам со Алита, дефинитивно за се има прв пат. И би додал, ако ми е мене на некој начин мило што некои девојки го сториле тоа за прв пат со мене, навистина не гледам зошто на девојките не би им било мило на некое машко да му бидат први наместо да не сакаат да го сторат тоа со него зашто е неискусен.

Sakam da sum nevin sekojpat koga ke zapoznaam nova, za da me uci kako treba.
Инаку, битно ли е дали е искусен/а или не ако имаат обајцата интензивни чувства?

Garfield напиша:
Инаку, битно ли е дали е искусен/а или не ако имаат обајцата интензивни чувства?

Гарфилд, дефинитивно си во право! Ако постојат обострани длабоки и силни чувства, тоа воопшто не би требало да е важно ниту на девојката ниту на момчето. Проблемот е во друго нешто. Повеќето новопечени ебачици или ако сакаш, „тазе пуштени во промет“ се жедни и гладни за сексуално искуство кое баш и неможат да го стекнат со некој „преснојебац“. Затоа веројатно и не сакаат да прават„сефте“ некому зашто и самите не се доволно искусни и сеуште чувствуваат доза на несигурност. Ова посебно се однесува на девојки кои преферирале да првиот пат им биде со некој кој има значително искуство.

Garfield напиша:

pa za nas zenite malku i bitno e....:icon_lol: intenzivni cuvstva imaat skoro site prviot pat so nekoja devojka ili momce....barem jas taka mislam:icon_lol: sho ako prv pat fakash siska primer...ne mozes da go zamislish toa kakov filing e kaj zenskoto...da se skinesh od smeenje:pos: a nedaj boze da bara kaj da go pikne i dali na pravo mesto e ili ja utnal...znam mnogu drugarki koi mi imaat kazuvano muabeti shto i kako im se ima sluceno...sum se kinala od smeenje:pos: ili uste ne go stavil, a misli deka e vnatre... i go zavrshuva cinot za dve sekundi...luda rabota:pos: :pos: :pos:

Allita напиша:
pa za nas zenite malku i bitno e....:icon_lol: intenzivni cuvstva imaat skoro site prviot pat so nekoja devojka ili momce....barem jas taka mislam:icon_lol: sho ako prv pat fakash siska primer...ne mozes da go zamislish toa kakov filing e kaj zenskoto...da se skinesh od smeenje:pos: a nedaj boze da bara kaj da go pikne i dali na pravo mesto e ili ja utnal...znam mnogu drugarki koi mi imaat kazuvano muabeti shto i kako im se ima sluceno...sum se kinala od smeenje:pos: ili uste ne go stavil, a misli deka e vnatre... i go zavrshuva cinot za dve sekundi...luda rabota:pos: :pos: :pos:
Дефинитивно се слагам дека битно да е искусен и полн со самодоверба , муле не ми терба воопшто .
Пожелно е да трај самиот чин повеќе од некоја минута :)

ragazza напиша:
Дефинитивно се слагам дека битно да е искусен и полн со самодоверба , муле не ми терба воопшто .

Iskusen, iskusen i samo iskusen:helou:

По што се познаваат неискусни од искусни...по тоа што неискусниот те залапува еднаш,два пати,ти ја соблекува блузата во наредниот чекор,те откопчува доле и го бута,мава два до три пати и свршува...толку од сексот.Може и да не му е прв пат,може легнал и со повеќе,но ништо не научил,не го бива се додека не разбере дека поентата не е само он да заврши.

leandra напиша:
По што се познаваат неискусни од искусни...по тоа што неискусниот те залапува еднаш,два пати,ти ја соблекува блузата во наредниот чекор,те откопчува доле и го бута,мава два до три пати и свршува...толку од сексот.Може и да не му е прв пат,може легнал и со повеќе,но ништо не научил,не го бива се додека не разбере дека поентата не е само он да заврши.

...pa sea da bideme iskreni ako vozbudata e pregolema a privlechnosta e ogromna...normalno e deka ke svrshi od 25-30 butanja...ali pak zatoa tuka e prodolzenieto na serijata...vtor del...tret del...cetvrt...pa ponekad zavisi od mom.fiz kond.i po pet puti-pa tuka nekade i bi trbalo da se zadovoli zena...taka da ne e strashno ako se svrshi odma od prvo legnuenje(ali moze i so trikovi-so sprej mada bezveze e se sto e neprirodno-nekako ko da si na scena e toa za snimaje film)...inache ima curi sto mozat so pet potega da napraat da svrshi mashko ...ali toa u bordel...za povishe da fati tezga u denot...haahahaaaaaaaa

ps."bolje da se starac muchi nego mladich uchi"...sekako drzi ova za iskusnite de.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom