- Член од
- 13 јули 2006
- Мислења
- 15.766
- Поени од реакции
- 18.823
А ако е точна не разбирам зошто ни еден Македонски медиум не би ја објавил?Не се сите медиуми Вмровски па да на ја објавуваат
Хе хе, најпосле дојде до заклучокот.
Е зошто де?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ако е точна не разбирам зошто ни еден Македонски медиум не би ја објавил?Не се сите медиуми Вмровски па да на ја објавуваат
Кога би бирал меѓу Иванов и Бошковски (во случај да се само овие двајца предложени) би избрал Бошковски. Не сакам државата да ми ја води некој пион кој мирно ќе слуша и ќе работи шо ќе му кажи помладиот !!!
И јас.
Оберучки.
![]()
Не знам дали брат Љубе го преобратија ама повеќе од јасно е дека не е тој истиот пред да отиде во Хаг
Brat Ljube e totalno smenet kako covek i se prodade kako evropska kurva.
а дека Љубе ќе биде претседател тешко од кога почна да планира да се кандидира народот се помалце го сака а и по тоа на алсат...![]()
Прашањето треба да гласи: Кој има интерес да го финансира Љубе?![]()
a sega go barate nazad vo Hag,abre kraj ne vi se naogja vas.

Дообјасни се деЗа да бидеш кандидат за претседател, треба многу...пари кои Љубе ги нема, а како независен кандидат треба да има финансиери...Кои ли се тие финансиери...
ja памтам легендарната изјава на Ганка и Груевски: Ние чекаме да го соберат од Хаг. своевремено ја објави Тони Михајловски. така да се друго навака е матење вода.
Очигледно си имал добро перење мозок со анкетата од ИРИ,затоа што не беше целосно прикажана,па прашуваш кој ќе гласа за Љубе Бошковски.Еве ти линк:http://www.e-novine.com/sr/region/clanak.php?id=21225 и ќе видиш каква е реалната анкета на ИРИ,која не смееше да се прикаже во целост поради ПАСТИРОТ,а е објавена на сите српски и хрватски сајтови.Еве ти скратена верзија од напишаното:
Aktualni predsjednik države Branko Crvenkovski, koji je najavio da se neće ponovno kandidirati, treći je na listi popularnosti sa 7 posto, kao i njegova stranka Socijademokratski savez s 9 posto izjašnjenih građana. Boškovski je najpopularniji predsjednički kandidat s potporom od 52 posto, pokazalo je IRI-jevo istraživanje.![]()

Brat Ljube,koj predavnik i komunjar kazhi Trn a?
Grujo im naredil na vakvite kako ovie shto gi nabrojav da pochnat so plukanje po Ljube, ne im odgovara na dpBneovcite a najmalku na Grujo,posho teshko deka Grujo kje mozhe da go kontrolira Ljube ako ovoj stani pretsedatel a na Grujo ni pod razno ne mu odgovara taa varijanta pa zatoa se brukaat vaka po forumi i plukaat po Ljube.Sea kje dojde nekoj od dpBne i kje reche : abe nie Brat Ljube go sakame ama go nekjime za pretsedatel ili kako chlen na DPMNE :pos2: Koj shlaknat muabet ej!

Па овие ИРИ многу различни резултати вадат..
IRI poll: Kerim tops list of presidential candidates
Skopje, January 14 (MIA) - Srgjan Kerim tops the list of candidates for future Macedonia's president, says the International Republican Institute (IRI)'s latest poll.
Kerim enjoys the support of 47 percent of respondents, followed by former interior minister Ljube Boskovski - 41 percent; vice-president of ruling VMRO-DPMNE Zoran Stavreski - 30 percent; New Democracy leader Imer Selmani - 26, incumbent Branko Crvenkovski - 17 percent etc.
The poll was conducted on December 16-20, 2008 and included a total of 1,108 respondents.
Извор: МИА
А на линкот од http://www.e-novine.com/sr/region/clanak.php?id=21225
Objavljeno: Sre, 14. 01. 2009
На кого да му веруваме?

Па овие ИРИ многу различни резултати вадат..
IRI poll: Kerim tops list of presidential candidates
Skopje, January 14 (MIA) - Srgjan Kerim tops the list of candidates for future Macedonia's president, says the International Republican Institute (IRI)'s latest poll.
Kerim enjoys the support of 47 percent of respondents, followed by former interior minister Ljube Boskovski - 41 percent; vice-president of ruling VMRO-DPMNE Zoran Stavreski - 30 percent; New Democracy leader Imer Selmani - 26, incumbent Branko Crvenkovski - 17 percent etc.
The poll was conducted on December 16-20, 2008 and included a total of 1,108 respondents.
Извор: МИА
А на линкот од http://www.e-novine.com/sr/region/clanak.php?id=21225
Objavljeno: Sre, 14. 01. 2009
На кого да му веруваме?
Оваа анкета што ја имаш прочитано е следнава:
“Во последната анкета на ИРИ, на прашањето колку граѓаните ја подржуваат кандидатурата на одредени политичари на претстојните претседателски избори, според резултатите зад кандидатурата на Срѓан Керим би застанале 47 отсто од анкетираните, со што ја има најголемата поддршка на македонската јавност. За поддршка на Љубе Бошковски се изјасниле 41 отсто од испитаниците, но истовремено и 43 отсто се изјасниле против“, се вели во реакцијата од Кабинетот на Керим.
Анкетата на која што се повикува Кабинетот на ИРИ е спроведена на 8 декември.
Што значи дека е стара,а најновата анкета на ИРИ е:
“Според најновата анкета на меѓународниот републикански институт ИРИ, Љубе Бошковски е најпопуларен кандидат за претседател на Македонија со фантастични 52 отсто. Највисок рејтинг, меѓу партиите има ВМРО-ДПМНЕ, со 38 отсто, а лидерот на оваа партија, премиерот Никола Груевски има 31 отсто. Втора по популарност е Демократската унија за интеграција (ДУИ), со 11 отсто, а лидерот на оваа партија, Али Ахмети има 8 отсто. Актуаелниот претседател на Македонија, Бранко Црвенковски, кој најави дека нема повторно да се кандидира е трет на листата со популарност од 7 отсто. Опозициската СДСМ е исто така трета по популарност меѓу партиите, со 9 отсто“
Извор:www.netpress.com.mk :smir:
Оваа анкета што ја имаш прочитано е следнава:
“Во последната анкета на ИРИ, на прашањето колку граѓаните ја подржуваат кандидатурата на одредени политичари на претстојните претседателски избори, според резултатите зад кандидатурата на Срѓан Керим би застанале 47 отсто од анкетираните, со што ја има најголемата поддршка на македонската јавност. За поддршка на Љубе Бошковски се изјасниле 41 отсто од испитаниците, но истовремено и 43 отсто се изјасниле против“
Анкетата на која што се повикува Кабинетот на ИРИ е спроведена на 8 декември.
Што значи дека е стара,а најновата анкета на ИРИ е:
“Според најновата анкета на меѓународниот републикански институт ИРИ, Љубе Бошковски е најпопуларен кандидат за претседател на Македонија со фантастични 52 отсто. Највисок рејтинг, меѓу партиите има ВМРО-ДПМНЕ, со 38 отсто, а лидерот на оваа партија, премиерот Никола Груевски има 31 отсто. Втора по популарност е Демократската унија за интеграција (ДУИ), со 11 отсто, а лидерот на оваа партија, Али Ахмети има 8 отсто. Актуаелниот претседател на Македонија, Бранко Црвенковски, кој најави дека нема повторно да се кандидира е трет на листата со популарност од 7 отсто. Опозициската СДСМ е исто така трета по популарност меѓу партиите, со 9 отсто“
Извор:www.netpress.com.mk :smir: