Дали бившиот/бившата можат да ја загрозат вашата сегашна врска?

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
aa projde voz
sto gu vrtu, konacno se otkaci od njuma (ali mnogo gu sakase :) )
i sga pa ?
a-a nema sanse
a i bolje mi e sga :wink:

..да...мислим мене не ми се има десено..но на една пријателка..која поради бившиот(кој од љубомора)..ширел разни приказне...измилуал разни ствари само заради тоа што ТАА му раскинала... и поради тоа и раскинал новиот..грозно..:nesvest:

секако дека е можнда се растури врската од таква банална причина затоа што машките понекогаш знаат да бидат гадови па кога човек ке ги откачи се однесуваат како селски алапачи:nesvest:

Неможи.... Од проста причина: тоа што е минато, минато останува и не дозволувам да ми се меша во сегашноста (барем за мене е така). Ја знаете онаа “минатото е крадец што ништо неможе да даде, само може да ти ја расипе убавата иднина“.

Неможи.... Од проста причина: тоа што е минато, минато останува и не дозволувам да ми се меша во сегашноста (барем за мене е така). Ја знаете онаа “минатото е крадец што ништо неможе да даде, само може да ти ја расипе убавата иднина“.
Ok e deka ti ne dozvoluvas i na sekakov mozen nacin dokazuvas deka minatoto e minato,megutoa imas nerazbrani luge lii pak ednostavno luge koi ziveat so mototo ako jas ne sum sreken/a nema ni drugata strana da bide i pocnuva da prai drami i covecki e da se javi nekakov somnez ....Se soglasuvam deka ako ima doverba ke se izdrzi se no ne treba nogu se da se srusi i padne vo voda sepak taa drugata strana znae deka imalo nekakvi vzaemni cuvstva megu bivsite partneri i ako se javi barem mal crv koj ke kpa vo dusata od vrskata ne biva nisto

Ако сеуште сум заљубена во бифшиот,може да ја загрози .
Ако не, fuck off :helou:

Јас не би дозволила да ми ја уништи врската, што се случило - се случило и завршило, готово е веќе. Но тоа е за мене и ќе нема никаков проблем. А ако сегашниот партнер си има некакви фантазии и слуша приказни рекла - казала низ градов, негова работа.

Bi sakale site da znaeme na sto sme, no nekoi luge ne ja svakat porakata koja mu se dava ni koga vo lice ke i m kaze kraj. Prodolzuvata da te pratat na sekoj cekor i ne ti dopustaat da go ostavis zad sebe minatoto...:S

Bi sakale site da znaeme na sto sme, no nekoi luge ne ja svakat porakata koja mu se dava ni koga vo lice ke i m kaze kraj. Prodolzuvata da te pratat na sekoj cekor i ne ti dopustaat da go ostavis zad sebe minatoto...:S

Ако сам со себе си расчистиш и знаеш каде ти е сместена бившата љубов може на глава да дуби и ништо да не постигне. Пратење, јавување и сл. пропратни ниски активности ќе постојат само доколку на било кој начин им е орбатено внимание.

ако сака да ви се одмазди за некоја гадна работа што сте му ја направиле, верувајте може да загрози врска и тоа како

Да,можно е,тие се многу пакосни

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom