Дали би возеле "Пеглица" или "Фиќо"?

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување

Што би возеле?

• Пеглица

Гласови: 76 32,5%
  • Фиќо

Гласови: 158 67,5%

• Вкупно гласачи
    234
Би одбрал Фиќо, легенда е колата

NE !
Ne vozam takvi `koli`...
I nemam namera pola zivot kod kola da go pominam!
A od licni pricini...dozivotno sum namrazil i peglici i lugje sto `vozat` takvi..

Фичо би возел, возам и ќе возам. И ферари да имам, фичото одвреме навреме пак би го подвознувал

Yeah..ФИЌО-RULLEZ!!!!:)DD Најзакон кола на која се научив да возам и највише лудории имав со неа!!:DD!
fico.jpg

ABE STO SE FILMATE DEKA MOZETE DA ISKOCITE VO GRAD SO FIKO ILI PA USTE POLOSO SO PEGLICA KAZI MI KOJ NORMALEN COVEK NORMALNO NA MLADI GODINI KE ISKOCI I PRED B2 DA SE IZBACI OD FIKO??? A PA POGOTOVO IDI FATI NEKOJA SMIZLA OD JBT I STAJ JA U FICO DA TE VIDAMM

Анкетава е за нормални и за неискомплексирани луѓе. А некој(а) ако сака да се снобира и шмизлира, тогаш можеби и мерцедес ќе им е малце! Ако фичото (пеглицата) е во добра (да не речам одлична) состојба, нема причина зошто да не паркираш било каде. Тоа ти е дел од историјата, веќе олдтајмер, а сега тоа што младите само пари и коли што им е во главата, то е друг проблем (социјалнопсихолошки :) )

Види вака... Фичото е легенда кола и да имам 20 мерцедеси и едно фичо ке го возам за шема. Пеглите некако штознам...грди ми се... Ама фичо... Лудница од кола... Се спушта, бандажи 12-ки нископрофилни гуми, музики... А и тјунинг на мотор... Фаќа мотор од југо 45. Ако не цел само декла...

mihajlo101 напиша:
ABE STO SE FILMATE DEKA MOZETE DA ISKOCITE VO GRAD SO FIKO ILI PA USTE POLOSO SO PEGLICA KAZI MI KOJ NORMALEN COVEK NORMALNO NA MLADI GODINI KE ISKOCI I PRED B2 DA SE IZBACI OD FIKO??? A PA POGOTOVO IDI FATI NEKOJA SMIZLA OD JBT I STAJ JA U FICO DA TE VIDAMM

:tapp::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Деца деца...Ми дојде да го делетирам ова ама ај нека да се посмееме со децава...

bela_crkva_10_JPG.jpg

Милина!

Poprvo bi vozel tochak ili trotinet odkolku "sporet" sto bi rekol dedo mi...

sepak ne e do izgledot tuku do bezbednosta...

ФИЌО РУЛЗ

[media]http://www.youtube.com/watch?v=jYaOTVfUOIc&mode=related&search=[/media]

[media]http://www.youtube.com/watch?v=wQgx2fgyuEs&mode=related&search=[/media]

fiat5001oo3.jpg

abarth500new2kn4.jpg

fiat500cabriospechq3.jpg

Necrophilia напиша:
Poprvo bi vozel tochak ili trotinet odkolku "sporet" sto bi rekol dedo mi...

sepak ne e do izgledot tuku do bezbednosta...

Значи

- Фичо
- Пегла
- Спачек

ух колку ги има...сите автомобили постари од 1990 година се шпорети во однос на безбедноста. Немаат АБС, воздушни перници, ESP, ...

Фичото е класика, неможе да се третира како ганц нов Volvo!

иронија...баш оние што возат Volvo, Saab, Audi или whatever, најчесто гинат (барем во МК) заради неприлагодена брзина на патот. а патиштата во МК.....вриштат! колку што гледам јас вести, соодносот погинати луѓе во Audi (итн...) и Фичо (југо, пегле...) е горе долу ист. сличен број различен начин. или грешам?

На патот најмногу не штити мозокот и здравиот разум...Другото е во рацете а Господ...

тоа ми беше муабетот. дали во фичо со 60 кмч или во волво со 150 кмч ако не пазиш, и ако ти е дојдено времето.........бум :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom