Па, не. Не гледам причина да штетам на девојка со која сум бил. Без разлика на тоа какви се причините за раскинување. Штом сме раскинале тоа е за мене завршена приказна и не гледам зашто би се мешал во нејзиниот живот понатаму.
Мене ме мрзи 2 реда да напишам тука, а не па да мислам за одмазди.Би му се одмаздила така што би се фокусирала уште толку на работа, учење и напредување,е сега јас сум ладен карактер што не знае за жал према близок а не па према бивши, така да затварањето во соба би го заменила со пат до негде, гарант во тој раат и слобода ќе барам нови места за посета И секако многу благо, неизбежно ми е. Па нека гледа како уживам и нека пука, би пишувала уште ама ме мрзи
Понекогаш ми доаѓаат разно-разни идеи за одмазда, ама после ќе се потсетам дека не сум до толку со заостанат ум, зошто да се трошат нерви и време на личност која не те заслужува )))
Фокусирајќи се на твојот живот, да напредуваш и уживаш и да гледаш своја работа и среќа е најголемата одмазда, ако се занимаваш со бившата после раскин и даваш уште повеќе причина дека правилно била одлуката нејзина за раскин и да те заборави како никогаш да не си постоел во нејзиниот живот
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.