Дали би му направиле нешто лошо на бившиот/та

• Креатор на темата Креатор на темата dijana007
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 август 2011
Мислења
15
Поени од реакции
2
Дали би сакале да им наштетите на бившиот дечко или девојка?

Би ја излудел од сексуално задоволување.

Незнам што подразбираш под тоа ’’лошо’’.Ако ја мавнам со колата,тоа е лошо.Ако и пратам букет чисто пријателски,дознае дечко и и’ настане големата,пак е лошо....и така...

Не морам да му направам ништо лошо кога сам си го направил најлошото во животот - ме изгубил мене, така да ако можам секогаш на сите бивши би им направила само добро:rolleyes:

зашо би и наштетл или да и направам нешто лошо? сме биле во врска убаво ни б ило имало причина што сме разделени чао пријатно. приказната завршена животот тече и понатака. ни прва ни последна е

Не во никој случај не сакам да му наштетам на бившиот (на никој бивши), напротив дури и би го частела за тоа што бил дел од мојот живот и ме направил ваква каква што сум, а згора на тоа уште повеќе го сакам што ми раскинал и овозможил да си ја најдам среќата на друго место :).

А ти на пример на какво наштетување мислиш: да го удриш со кола, да го киднапираш, да му најмиш билдери да го натепаа... на какво?

Се оштетила доволно самата што му раскинала на ваков дечко :D

би го зашутирала во меѓуножјето, онака силно, со залеТ :sneaky:

Никогаш не го дави човекот што те научил да пливаш, така велат, затоа немој да "посегнуваш" по она што некогаш ти причинувало задоволство, не е убаво hhh:ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom