Дали би ги смениле своите родители?

• Креатор на темата Креатор на темата Емкаа
  • Време на започнување Време на започнување
никогаш нема да си ја сменам мајка ми......таа е една од најхрабрите и највредните жени што ги знам пошо сама успеала да не израсне мене и сестра ми без ништо да ни недостига.....мајка ми ѕвер, ја обожавам:smir:

мајка ми ми е идол, а како татко ми и брат ми луге нема да се родат.
ги сакам најмногу и би убила за нив

Мајка ми ја мењам...Ја сака некој?...А татко ми е закон...Да можам да бирам кој сакам да ми биде татко, него би го одбрала...Иако не се глеаме многу често...:(...

Хмммм ... Да ме прашаа ова исто прашање пред година дена ќе речев веднаш да , ама сеа за ништо на светот ни мајка ми ни татко ми не си ги мењам, многу ги сакам. Односите ни се имаат многу подобрено и сфаќам дека имам многу добри родители кои ме сакаат и се прават за мене ...

мене некако ми е доцна но и не треба кави и да се сепак ми се родители тие ме створиле

Каква тема БРАВО. Имам мрчено и зборено премногу но едно знам длабоко во срцево и душава нејќам некој друг да ми биде родител.За ништо на свет не би ги менувал.Знам еднаш еден комшија предвреме ќе го пратев на "другион свет" за малку зашто кажа нешто за мајками што не беше место ама тука беше и таткоми кој ме спречи.
П.С. Немојте да се жалите од вашите родители какви се такви се тие се она што другите никогаш ќе го немаат гледано од вашите очи.

Ни на крај на памет не ми текнало ова. И не знам кој би рекол дека би ги сменил освен ако има тежок семеен проблем...

Иако многу ретко им кажувам и покажувам,сепак знам дека знаат дека многу ги сакам,и знам се што имаат направено за мене...
И не е само тоа,да речеме дека се со мене добри,туку спрема сите луѓе кои заслужуваат.
Не е дека нема проблеми,и работите летаат надвор од пропорција,но реално зборувано,не сум видел кај никој друг толку добра комбинација како моите :)

Па секако дека... НЕ! :) можат тие мене да ме напуштат :):):)

Никогаш! Си ги сакам :) Ме нервираат некогаш да, ама никогаш не сум помислила на тоа... Мислев ко помала, ама прочитав една приказна и од тогаш никогаш немам помислено на тоа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom