Дали Anon да ги избрише албумите clickflashwhirr?

• Креатор на темата Креатор на темата Anon
  • Време на започнување Време на започнување

Дали да се избришат албумите clickflashwhirr?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Малку сум slowpoke, ама која е девојката btw? ELI5
Tипка што е позната по тоа што праи фотографии низ цела година на различни места и послем ги спојува како филм у едно слајд шоу.

Последно уредено од модератор:
Уште не ми е јасно како може да помислите дека Анон е женско ...

тиебамработата.

Не ми се верува дека преовладува одговорот НЕ :)

Решение за да не се појавуваат барем често е да се става повеќе слики и да се зголеми гужвата у барабанот :D

Девојката е една од најубавите и сликите и` се интересни (иако навидум досадни), немојте да ја бришете!

Офф:
Дали да одам во голема нужда да или не ? Гласајте ве молам шо побрзо, дур немам бербат сторено овдека.
Он:
Кој слики бе? Какви слики? Твој се?
Шо знам, не знам, твој се шо сакаш прај си.

Ако ова не е Анон, и е некоја рандом девојка, а зад профилот на Анон се крие attention whore, тогаш која е девојкава?
thumb.php

Јас да бев вака убава девојка како тебе, сликите и на билборди низ Ск ќе ги ставев :pipi:

Не ги бриши, станаа секојдневие на форумов... :) :D

Со што си се трудел грев?
Еднаш ми немаш пишано по пп, да ми се пуштиш... а толку чекав и чекав.

Еј абе ова ми беше проект за факултет и сеа сакав и тука да споделам.. :(
НЕ МЕ БРЗАЈ !!!!
сеа и касно е .... :(

Не сум во тек со овој муабет дека само што почнав шпак на форумов да сум активен... Прашањето ми е која е поентата на сликиве што се ставени?

Не сум во тек со овој муабет дека само што почнав шпак на форумов да сум активен... Прашањето ми е која е поентата на сликиве што се ставени?

attention whoring

ХАХА
Чим толку е нека закачи слика од неа со некое деколте (ако е женско). А ако е машко господ нека му е на помош :)

мене ми е баш симпатична девојката од сликите, ако ја избришеш ке ја заборавиме, а како цело време да беше меѓу нас на форум. хаха!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom