Да се пуши или не?

• Креатор на темата Креатор на темата Бате Недев
  • Време на започнување Време на започнување
да не се пуши. да се фрлаат пари за да ти се расипат белите дробови и да ти пожолтат забите? не фала.

Кога ке излезе овај закон да ги казнуваат пушачите по 999999 Евра .ц.ц..ц.ц како можат да пушат да излезе закон и дома да не се пуши не на јавни места !!!!
П.С >: ми пречат цигарите :((

Какво пушење бе, прво и прво од пушењето нема ќар, се е зијан, кога ке фатиш од парите, ќе завршиш на здравјето.

ДА НЕ СЕ ПУШИ... мислам на цигари... лоша работа не за друго.. поздрав

Пушење цигари не.... другиот вид на пушење HELL YEAH!

Да не се пуши секако!Ама ако ја имаш таа навика тешко можеш да се ослободиш од неа...

Јас не пушам така да гласам против пушење...ќе заштедите повеќе пари за...за пиење :vozbud:

ако мислиш дека че заштедиш пари од то шо нема да пушиш потполно си во заблуда а за тоа дали дали че пушиш или не пушиш реши си сам, ама ако не ти пуши никој во друштвото повејче од нормално е дека нема да пушиш а ако сите во друштвото пушат шансите да не почниш ти се 5%

ако мислиш дека че заштедиш пари од то шо нема да пушиш потполно си во заблуда а за тоа дали дали че пушиш или не пушиш реши си сам, ама ако не ти пуши никој во друштвото повејче од нормално е дека нема да пушиш а ако сите во друштвото пушат шансите да не почниш ти се 5%
Нема да заштедам пари?! Епа бате секој ден по еден Вест 80 денари се 2400 денари месечно на цигари или се лажам :toe: инаку во мое друштво сите пушат ама мене некако не ме влече...така да јас сум во тие 5% :vozbud:

Како и да е,пушењето е личен избор.
Не знам кој кажа дека и дома треба да биде забрането.
А бе ај,јас кога сум дома можам и на глава ако сакам да стојам,нема право никој да не ми забранува дали да пушам или не.
Пушењето е штетно и да,се трошат многу пари - ама тоа е индивидуален избор.Секој сам за себе треба да одлучи што е најдобро.

Нема да заштедам пари?! Епа бате секој ден по еден Вест 80 денари се 2400 денари месечно на цигари или се лажам :toe: инаку во мое друштво сите пушат ама мене некако не ме влече...така да јас сум во тие 5% :vozbud:

епа ако не пушиш цигари тие истите пари че ги потрошиш за друга глупост (за пиејне , за јадејене,за кредит ...)

i normalno deka namesto west-75 denari che pushish brend 40 den

епа ако не пушиш цигари тие истите пари че ги потрошиш за друга глупост (за пиејне , за јадејене,за кредит ...)
За мене пушење е глупост...а јадење незнам на когому е тоа глупост,некако слабо ми размислуваш :toe: нема веза уживај си во пушењето :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom