Да се подари нешто, или сепак не?

• Креатор на темата Креатор на темата Spong
  • Време на започнување Време на започнување
Зависи од карактерот ... Ако некој/а сака да поклонува ќе си поклонува дали партнерот/ката сакала подароци или не ... Како за прв пат за дечкото совет ... нешто ... ситно
Ја само и подарувам чоколада она ги делела со друг после чуди се ја зошто немало за мене :P Отсеа само по едно едно бонбонче ... ама слатко :love:

фала за советите , добив различни мислења и дојдов до заклучок да си земам у џебот едно тоблероне :D шо е сигурно сигурно , ем нема да се обрукам со празни раце , ем нема да ни падне лошо кога ми го делеле :)

Ако мене ме прашаш, дефинитвно НЕ. Многу повеќе љубов, почитуавање и разбирање сум добил онаму каде што не сум дал апсолутно ништо, а камо ли материјален подарок, отколку онаму каде што сум го сторил тоа.

Всушност, мислам дека жените се така програмирани, да мислат дека нешто мажот згрешил кога и купува поклон. За нив тоа е веројатно сосема доволна причина да останат со него. Некоја чудна психологија им владее колку што јас можам како обично момченце да го сфатам тоа.
Као, ако ме изневери, значи дека е самостоен и успешен, не му требам јас, а чим не му требам, значи не сум доволно добра, ако не сум доволно добра морам да се потрудам повеќе за да бидам доволно добра за него.
Е сега, материал грлс, како што најголем дел од нив се, ќе ве откачат ако ги изневерите, ама не им купите подарок. колку поскап е подарокот толку поголем е гревот, нешто како фискална му доаѓа вредноста на подарокот.

Ама, ако не сте направиле ништо, а и купите подарок, кај нив тоа делува збунувачки, не им е јасно што се случува. Систем оверлоуд.

Синко, не и купувај ништо бре, не ти зависи врската од тоа, чувај си ги парите...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom