Да се изневери или не?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Варам.. На почеток на врска, и при крај на врската:pipi:. И кажувам кога ќе изварам.

pa iskusenijata se mnogu teski...malku poveke alkohol i malku flert so nekoj sladok tip/ka i ne razmisluvas...mnogu pati se slucuva

Па нели кога сакаме некоја личност и се предаваме целосно?Ако не ја сакаш личноста боље кажи и.

MOJATA KOMSIKA IMASE DECKO SO KOJ IDESE 7GODINI!!!TOJ BESE 4MES VO CRNA GORA NA RABOTA I TREBSE ZA 1MESEC DA SI DOJDE I DA PRAVAT SVRSUVACKA I DA SE ZEMAT!SE SLUSAA SEKOJDNEVNO I SI VERUVAA,NO..
ONA ZAMINA NA ODMOR SO KOLESKI I EDNA VECER NA PLAZA GO IZNEVERILA DECKOTO SO NEKOJ SO GO ZNAELA 1DEN,TOA I BILO PRVO NEVERSTVO VO SEDUM GOD,NO TIPOT JA MAGEPSAL,TAKA VIKASE!NO,PO TAA NOK,TOJ I POBARAL DA SE SLIKAAT ZA USPOMEN,ZOSTO KE SI ODEL,I ONA DOZVOLILA-SI VIKALA OD DRUG GRAD I NIKOGAS NEMA DA SE VIDAT!NO..
KOGA SE VRATI MI KAZA DEKA VEKE I GO ZABORAVILA TIPOT I NISTO NE I ZNACEL,OBICNA LETNA AVANTURA,SEGA CEKALA SAMO DA I SE VRATI LJUBENIOT I DA SE ZEMAT..
PO 1MES,TOJ PRISTIGNA I DOJDE KAJ NEJZE,MESTO SO PRSTEN VO RAKA I GO DADE MOBILNIOT I POKAZA SLIKA OD NEJZE I TIPOT OD PLAZATA!!!!
ONA BILA ZAPREPASTENA,OD KAJ STIGNALA SLIKATA KAJ NEGO???
NE VIKAAT ZA DZABE SVETOT E MAL!TOJ TIP RABOTEL ISTO VO CRNA GORA I BIL CIMER SO DECKO I!OTKAKO BIL NA ODMOR,SE VRATIL PAK TAMU I MU RASKAZAL KAKO SI POMINAL I KAZAL ZA AVANTURATA I MU JA POKAZAL SLIKATA!DECKO I BIL ZAPREPASTEN I LUT!VRSKATA IM ZAVRSI NESLAVNO,SE SKARAA I TOLKU OD 7GODISNATA VRSKA,ZAR VREDI ZA EDNA NOK STRAST DA FRLIS VO VODA DOLGI GODINI VRSKA?????

ja nikogas,nikogas ne bi go napravila toa,zosto porano ili podocna se se doznava!!!!!!!!!

Па нормално дека ако работата е дојдена пред свадба, не вреди за една вечер се да пропадне. Сепак подобро пред свадбата, него после.
п.с. Никогаш не вели никогаш.:smir:

pa sum izneveril,i iskreno se custcuvav kako mivka.Nikogas poveke nema da izneveram devojka

Поентата на темата е иста,просторот за дискусија голем,повелете:)

Pa so deka ke izvaram nekogo?Posle mene sovest ke me pece, on ke bide povreden ako doznae, u oci nema da mozam da go poglednam...ne be nema sansi ne varam nikogo vaka barem mirna mi e sovesta i gotovo...Si ja sakam licnosta so e so mene i si uzivam edinstveno vo nejzino drustvo - drugite ne mi se potrebni!!!

Љубов.
Само тоа, апсолутно ништо друго.
Секоја врска која што ја имав пред моменталната ми беше доволно минлива за да изневерувам, не сум љубела, сега, не ми ни паѓа на памет воопшто да правам нешто со некој друг, не само што не го правам тоа, туку не сакам.

Така што, да се изневери?
Не.

Пример, имате дечко/девојка па дури и маж/жена се сакате и супер ви е.
Ама, луѓе како луѓе сите ние понекогаш доаѓаме во секакви искушенија.
Е тоа ме интересира... кое е тоа искушение на кое најтешко можете да му одолеете и доаѓате во ситуација да изневерите?:wink:

Ne e iskusenie mislam deka toa e vgradeno vo covekot, ko osnova da bide lubopiten, E sea koj za sto ke stane lubopiten vo tekot na zivotot vo toa pole ke istrazuva. Pricini mozat da bidat bezbroj, ne prebolena ljubov, problemi vo vrskata(brakot), problemi so sebe si sakas i tako dalje. Problemot e vo toa sto ili vrskata ne im znaci premnogu ili ednostavno im se moze pa go pravat toa.

Кога сум во врска со таа што ја сакам, нема шанси да ја изневерам.

Не, кратко и јасно, преку овакво ми е од такви шитови и моменти на слабост, демек!
И зошто знам дека ќе ми се случи х6 полошо после, таков тек имаат тие работи кај мене :) Седам мирен и уживам

да изневерувам намерно не,иначе јас изневерувам без да знае девојка ми,изневерувам за уживанција, мислам дека сите изневеруват.пример не можам да замислам маж на кој ќе му дојде некоја девојка да му каже дека те сакам итн.. а тој да му вика нее,за мене тој маж е ПЕДЕР

Можеби за таквите мажи па ти си педер? :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom