Да им овозможиме подобар живот на децата! 10.02.2013 (12:00-16:00 ч.) - Соборен Храм

Ние што сме надвор од Велес како можеме да помогнеме, а не сме во можност да дојдеме во Скопје и да го направиме истото. Еве јас на пример имам нешто облека која не ја носам и можам да ја донирам.
Најдобар начин е преку автобус само пиши кога ке пратиш ке има некој да го пречека тука :)

Де бре од 650 прегледи никој не се пријавува, до толку ли нема заинтересираност... Па мајку му стара сите имате дома макар и едно парче што не го носите, а нив ќе им биде од голема корист... Ајде малце активирајте се :)

па ти не кажа дека треба да се пријавуваме бе :D
еве ја се пријавувам дека ќе донесам.

Ќе се чекаме ли некаде, кајганџии?

485181_408252252603058_80780384_n.jpg

Еден тротинет веќе 2 недели се мислам кај да го однесам.. може тука?

Ќе гледам да се средам со слободно време и да донесам нешто облека,мислам дека по плакариве има многу работи што на мене и брат ми ни се мали и така стојат.
Можеби не се којзнае што но ќе завршат работа на некого.

Супер акција но мислам требало да биде во работен ден или уште подобро и викенд (недела) како што е сега плус понеделник, оти има добар дел од внатрешноста кои преку викенд не се во Скопје а би можеле да донесат и они корисни работи.

Супер акција но мислам требало да биде во работен ден или уште подобро и викенд (недела) како што е сега плус понеделник, оти има добар дел од внатрешноста кои преку викенд не се во Скопје а би можеле да донесат и они корисни работи.
kako shto rekov pogore moze stvarite da se pratat po avtobus ima i taksisti koi nosat patnici za skopje i za 50-100 denari ti ja nosat pratkata do tuka...

Кајганџии, се гледаме после така? Ние планираме од 12:30 до 13 часот да дојдеме...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom