Да им овозможиме подобар живот на децата! 10.02.2013 (12:00-16:00 ч.) - Соборен Храм

Prejaka ideja,me nacekavte denes nespremen iskrena molba za organiziranje vakvo nesto povtorno nabrgu.:(

Браво за Кајганџиите кои ја покажаа хуманоста и дадоа придонес во акцијата. Браво и за организаторите, добро беа подготвени :)
Чисто за информација: Кликнувањето лајк не е покажување хуманост. Искрено, јас очекував поголем одзив од форумџии (и општо - луѓе), ама тоа е...

Комита Ултрас, како беше одзивот до 16 часот? Некој рекапитулар на собраните средства да дадеш? :)

Браво дечки за организацијата. Колку што се во можност правете се почесто акции, ако сами на себе не си излеземе во пресрет никој нема.

Јасн испонодирав на претходната акција што ја имавме од Комити така да сега немав баш нешто многу за давање па не донирав...
Ептен во брз рок беа донациите :)

Дечки секоја чест за одлично организираната хуманитарна акција. Се' си беше на место, се гледа дека сериозно сте го сфатиле организирањето на ваква акција (y) Што почесто да се организираат вакви акции и да се пробуди заспаната човечност во народецов.
Искрено сум разочарана од малата присутност на форумџиите и не можам да сфатам како од 40000 членови на форумов, толку посети на темава....донираа толку мал број на луѓе.
Се прашувам на што се сведе човечноста? На лајк? :eek: Или на брао за акцијава супер сте? Кој освен вас, што сте прочитале очекувате да им помогне на дечињата од Детско село? Или ќе речете дека немавте некое списание прочитано, некоја топка, плишано мече, парче облека, тегла ајвар/туршија по дома шо не ви треба? А може и ќе осиромашевте ако дониравте 10-20 денари?
Размислете малку околу човечноста, затоа шо како тргнала работава и поише од очигледно е дека изумира.

Дечки секоја чест за одлично организираната хуманитарна акција. Се' си беше на место, се гледа дека сериозно сте го сфатиле организирањето на ваква акција (y) Што почесто да се организираат вакви акции и да се пробуди заспаната човечност во народецов.
Искрено сум разочарана од малата присутност на форумџиите и не можам да сфатам како од 40000 членови на форумов, толку посети на темава....донираа толку мал број на луѓе.
Се прашувам на што се сведе човечноста? На лајк? :eek: Или на брао за акцијава супер сте? Кој освен вас, што сте прочитале очекувате да им помогне на дечињата од Детско село? Или ќе речете дека немавте некое списание прочитано, некоја топка, плишано мече, парче облека, тегла ајвар/туршија по дома шо не ви треба? А може и ќе осиромашевте ако дониравте 10-20 денари?
Размислете малку околу човечноста, затоа шо како тргнала работава и поише од очигледно е дека изумира.

Од сега у ЧДА да ги отвараме ваквите теми, пошто таму една тема за 3 минути прави 10 страни, а во подфорумов (вклучувајќи ја и темава) за 10 дена одвај 3 страни ќе се наполнат и од тие три страни, пак ќе нема посетеност.
Тажно е што за сеир и тролање сите се први, а за вакви работи си молчат.

Чест ми беше што учествував и понатака ќе учествувам на секоја ваква акција доколку сум во можност,секоја чест за организаторите и оние кои однесоа по нешто.

Однесов една ќеса со алишта и можеби не е многу но на некого ќе му се најдат.

Штета што не ве видов вас што сте биле од форумов ама порано сте отишле вие а ја тек у 14:00 станав од спиење XD

Плачко беше и остана бе, да напоменам дека и он донираше :icon_mrgr:
n380g8.jpg

(y)(y)(y)

Плачко беше и остана бе, да напоменам дека и он донираше :icon_mrgr:
Не е за донирањето,за тоа што у последно време многу ме забораваш,ама за тоа да го заборавам има само едно нешто со што можеш да се извадиш :D
johnnie-walker-family.jpeg

Бирај си :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom