CYBER LADY FAN CLUB

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaP
  • Време на започнување Време на започнување

Dali da ja odbanirame cyberlady?

• Daaaaaaaaaaaaa

Гласови: 20 74,1%
  • Neeeeeeeeeeeee

Гласови: 7 25,9%

• Вкупно гласачи
    27
  • Гласањето е завршено на .
moze ja prifakam ako site chlenovi se izjasneti ts mnozinstvoto e ZA togash ja proglasuvam pesnava za himna abe ni treba nekoe amblemche

a za zname.. Дволичноста на опозицијата
supreme_court_doesnt.jpg

ajde da glasame :):) lele placham od smeeenja valjda cyber ke ne isposhtova posle ova a :pos: :pos: :pos:

Дајдо ... почни пропаганда на ПП...

Дали не ви е скурчено, што некои од нашите драги членови се банирани поради злоупотреба на власта на администрацијата..Што ќе беше ако зборовите од Сајберка беа употребени на некој обичен член а не на Ацид... Од овде се гледа злоупотребата на силата на сегашната власт за сопствена одбрана...
И на крајот, оттргната од нашите искапени очи пред мониторите, банирана, однесена во неповрат, за зошто, за зошто...

Помогнете да се врати, Сајберка....Гласајте за НАЗАД

Си за....??
едитувањето завршено

Vlad II Draculea напиша:
Дајдо ... почни пропаганда на ПП...

Си за....??
се едитува чекајта
sho znam neznam ozbillen si :je:

Абе ти реков се едитува, почеки мајку му.... читај горе сеа

Vlad II Draculea напиша:
Абе ти реков се едитува, почеки мајку му.... читај горе сеа
ja se izvinuvam brz dechko sum ne prochitaf :je:

Започнувам со ПП од позади шо се членој влезени... исиот пост саде со линк плус.... дајдо ако почнуваш почни од првите..

Си немал џаоло работа, си ебал децата.. Па номално неам шо да прам нервата ме фати..................

Море дудлачи по сајтов...пуштам со пропагандава... и читај шо пишит..
цук, цук..

The`bItCh ја премина квотата за лични пораки и не може да прима натамошни пораки додека не ослободи место.

Лол што е финтава со приватниве пораки, пропаганда а? Давате нешто гратис? Или Од сајберка да чекам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom