M
Moon Child
Гостин
Ne vidov slicna tema, pa ajde da vidime kolku cvekjari ne ima na forumov
. Dali sakate cvekjinja, umeete li da gi odgleduvate i kakvi se vrsti imate?
Jas nemozam da se vozdrzam koga kje vidam ubav cvet, ednostavno moram da go imam, imam dosta za na balkon, no i sobno cvekje.
Najnovo si kupiv pred nekoj den, Spatyfillium, imam Saren Fikus, nekolku begonii na balkon, ciklama i golema Dracena palma. Sledno na meta mi e Filodendron i da go pretvoram stanov vo dzungla
Pa neka ni sluzi temava ovde da se sovetuvame okolu odgleduvanje i nega na cvekjinja.
p.s. Podocna kje prikacam i sliki.
p.p.s Nemozam da instaliram kirilica, zamoluvam moderator da go promeni naslovot.
. Dali sakate cvekjinja, umeete li da gi odgleduvate i kakvi se vrsti imate?Jas nemozam da se vozdrzam koga kje vidam ubav cvet, ednostavno moram da go imam, imam dosta za na balkon, no i sobno cvekje.
Najnovo si kupiv pred nekoj den, Spatyfillium, imam Saren Fikus, nekolku begonii na balkon, ciklama i golema Dracena palma. Sledno na meta mi e Filodendron i da go pretvoram stanov vo dzungla

Pa neka ni sluzi temava ovde da se sovetuvame okolu odgleduvanje i nega na cvekjinja.
p.s. Podocna kje prikacam i sliki.
p.p.s Nemozam da instaliram kirilica, zamoluvam moderator da go promeni naslovot.

i bea na terasa gi vnese vnatre vo hodnik gjabe.celo vreme novi kupuva. izgleda ne gi vadi ko so treba i svetliva. ke moze da kazete neso povekje okolu toa. inace stanuva zbor za ruzi.