Crysis 1 Remastered(X360/PS3)

• Креатор на темата Креатор на темата XGAMER
  • Време на започнување Време на започнување
Ако збориме за FPS - нема логика FPS да е подобро на конзола, очигледно е зошто. Тркање, спорт, 3rd person, некако поминува ај, али FPS - никако. Башка да давам 20 иљади за конзола за да играм фудбал или да возам гранд туризмо или за ексклузивите не бива. PC си е PC.

а да дадес 50 000 за пц за да може да играш фпс 2-3години да не иде, и фпс е подобро на конзола зажто на пц е подобро?

а да дадес 50 000 за пц за да може да играш фпс 2-3години да не иде, и фпс е подобро на конзола зажто на пц е подобро?
PC-то служи за буквално милион ствари ВОЕДНО и игри, а конзолата само последното. И зашто FPS е лошо на конзола? Со што ќе нишаниш? Со аналог/стрелки? Please. Маус си е маус.

fan boys fan boys, watchugonna do when they come for you.
дечко те иам читано на повеке теми и можам да заклучам ти си фанбој на пц и на интел вероватно пошто нешто друго не си пробал пошто немаш можности вероватно, јас имам пц 10 години и конзоли паралелно и на конзола е 100 пати подобро
--- надополнето: Nov 8, 2011 12:53 PM ---

да на џостик е подобро
Зарем дојде време ЖЕНСКО да ми кажува што е боље за игри??? :eek:

PC-то служи за буквално милион ствари ВОЕДНО и игри, а конзолата само последното. И зашто FPS е лошо на конзола? Со што ќе нишаниш? Со аналог/стрелки? Please. Маус си е маус.

аналог си е аналог, маус=шит, конзолата служи и за фледање филмови блу реј, може да инсталираш mac? очигледно сте фанбојчиња на пц и не ни сакате да слушнете за конзола па за тоа не ги знаете тие ствари, џабе да ви зборам кога немате можности и за двете да ги играте некоја година па да видите што е подобро
--- надополнето: Nov 8, 2011 1:10 PM ---
Зарем дојде време ЖЕНСКО да ми кажува што е боље за игри??? :eek:

не сум женско бе нуб, ти си глуп штом неможеш да сватиш дека ова ми е фејк профил.. нубзз

Оди сега легни си покриј се и заспиј и утре сабајле кога ќе се разбудиш замоли ги на твоите родители за нова година наместо пакетче да ти купат конзола за да ги осетиш игрите во вистинско светло и за конечно да почнеш да живееш во хармонија со луѓето кои што имаат конзоли.Оти очигледно е дека нема да престанеш да се расправаш да кукаш и да се жалиш како жена се додека не добиеш и ти една.
Да живеам во хармонија со видео игри и couch potatoes идиоти.:pos: Ај re-read што напиша. Конзола ти е само за оние кои се расфрлаат со пари али извини дечко не ми се дава 20к за да се заебавам со игри, ке изебам 200 курви со тие пари шо се вика. Спомнав погоре, конзола е само за спорт и тркање, и 3-4 ексклузиви, друго ништо.
--- надополнето: Nov 8, 2011 1:15 PM ---
аналог си е аналог, маус=шит, конзолата служи и за фледање филмови блу реј, може да инсталираш mac? очигледно сте фанбојчиња на пц и не ни сакате да слушнете за конзола па за тоа не ги знаете тие ствари, џабе да ви зборам кога немате можности и за двете да ги играте некоја година па да видите што е подобро
--- надополнето: Nov 8, 2011 1:10 PM ---

не сум женско бе нуб, ти си глуп штом неможеш да сватиш дека ова ми е фејк профил.. нубзз
Болдираното - EPIC FAIL IS EPIC.
Подвлеченото - Понашање на 7 оделенец.

Да живеам во хармонија со видео игри и couch potatoes идиоти.:pos: Ај re-read што напиша. Конзола ти е само за оние кои се расфрлаат со пари али извини дечко не ми се дава 20к за да се заебавам со игри, ке изебам 200 курви со тие пари шо се вика. Спомнав погоре, конзола е само за спорт и тркање, и 3-4 ексклузиви, друго ништо.

и мене не ми се дава 50 000 за да игра 2-3 години па да морам уште 25000 да давам за надограба за 3-4 игри, пц е само за работа а не за игри како што кажав,
--- надополнето: Nov 8, 2011 1:18 PM ---
Болдираното - EPIC FAIL IS EPIC.

што да праам кога немаш можности за да ги играш двете да видиш што е подобро you are epic fail

и мене не ми се дава 50 000 за да игра 2-3 години па да морам уште 25000 да давам за надограба за 3-4 игри, пц е само за работа а не за игри како што кажав,
--- надополнето: Nov 8, 2011 1:18 PM ---

што да праам кога немаш можности за да ги играш двете да видиш што е подобро you are epic fail
Сум играл доволно за да проценам што е подобро. А за цената, очигледно е зашто РС е поскапо, ти кажав дека е за милион намени, али ти тоа неможеш да го сфатиш. И така ќе отидат во неповрат постовиве, оф топик се.

Сум играл доволно за да проценам што е подобро. А за цената, очигледно е зашто РС е поскапо, ти кажав дека е за милион намени, али ти тоа неможеш да го сфатиш. И така ќе отидат во неповрат постовиве, оф топик се.

ти неможеш да сватиш дека може да се инсталира виндовс на пс3 ако сакаш, а поскапо е заатоа што е overrated али ти тоа неможа да го сватиш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom