Црвена Јабука @ Club B2 05.11.2010

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Повторно еден од топ 3 рок бендови од бивша југославија гостува во Скопје.Кога беа во Универзална беше одлично,така да не гледам зашо не би било пак.Карти на касата на клубот по цена од 300 денари.Се глеаме на свирка.:smir:

0.jpg

Ми се оди бе,ама имам планови за на 6-ти.........ако си ги израмнам финансиските рачуни таму сум хахаха

Една песна од мене

Е ова се поштува,и нормално присуство задолжително...

Зар ќе го собере цело Скопје у Б2?Мразам гужви,а тука ќе биде турканица така да не планирам да идам..

Ја пак ќе кажам, организаториве и промотериве у градов стварно немаат грам мозок. Што е следно??? Роби Вилијамс у Папаја??? До кога вака звучни имиња ќе пикате по подруми беее???

Викторе?! Црвена Јабука звучно име. Па славата им се базира на плагијати на американски кантри и хипи рок нумери. Ме мрзи да гуглам сеа, ама ако се потрудиш можеш да ги најдеш оригиналите на големите хитови на јаболката.

Викторе?! Црвена Јабука звучно име. Па славата им се базира на плагијати на американски кантри и хипи рок нумери. Ме мрзи да гуглам сеа, ама ако се потрудиш можеш да ги најдеш оригиналите на големите хитови на јаболката.

Абе добро ипак се име кое збира народ. И Бјело Дугме имаат мал милион плагијати па и они се име. :)

Да. Најбитно е да се име и да збираат народ. Музиката - ...

Што? Спомна некој музика?

Па види сеа, спореди ги со Цеца, Аца Лукас и Карлеуша, Јабукиве се Битлс! :) хехе

kartite utre (petok) ke bidat ista cena?

КОј не може утре нека дојде у сабота у Штип...кај нас се у сабота па ке видеме шо ке направат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom