croggesserver

• Креатор на темата Креатор на темата Gizmo_x
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 март 2006
Мислења
357
Поени од реакции
24
Сајт: http://www.croggesserver.com/index2.php

сличен на официален сервер и долго годишно опстојување на овој сервер привлекува многу гејмери. јас почнав пред 1 недела на овај сервер и плус нов сум на играва, серверо е на бц 2.4.3 ама е супер.1000гејмери онлине се движат преку ден.

exp rate: 1x

1x lol mene maka mi e na retail da go krenam a ne da se zamaram na piratski i utre go nema serverot dzabe makata

јас ти казувам дека серверот е 2години кренат и уште 2години ке биде кренат со гаранција.
но не е за луѓе кој не знаат да играат wow, затоа што бавно ги креваат левелите.

јас ти казувам дека серверот е 2години кренат и уште 2години ке биде кренат со гаранција.
но не е за луѓе кој не знаат да играат wow, затоа што бавно ги креваат левелите.
ова баш и нема врска ке ти кажам само еден пример од лично искуство приватен сервер еден од најаките на времето mmorpg4all игравме и вајпа серверот сите карактери ги избришаа сега пак е активен тој сервер али не е ист филингот само сакам да ти кажам дека пиватен сервер си е приватен немој да ми го фалиш кога би почнал пак на приватен би играл на некој инстант 70

ова баш и нема врска ке ти кажам само еден пример од лично искуство приватен сервер еден од најаките на времето mmorpg4all игравме и вајпа серверот сите карактери ги избришаа сега пак е активен тој сервер али не е ист филингот само сакам да ти кажам дека пиватен сервер си е приватен немој да ми го фалиш кога би почнал пак на приватен би играл на некој инстант 70

и тоа што викаш али ем да не плакаш ем да е убаво нема. xD

1x lol mene maka mi e na retail da go krenam a ne da se zamaram na piratski i utre go nema serverot dzabe makata
Јас бев на него уште кога Croggesserver беше 1.12.1 пач.Можам да с епофалам дека и јас лично му помогнав на Crogge кој тогаш имаше само 16 години да го распространиме серверот и да собереме играчи.Точно беше тоа пред 2 години.Топ си беше од секогаш. Но веќе не играм вов а овој сервер е 2,4,3 верзија тбц сега и секогаш ќе биде затоа што crogge барем уште година дена НЕМА извор од каде да го превземе соурсот и датабазата која он ја замислуваше за вов сервер т.е идеален без багови blizzlake сервер.Проблемот е тоа што и во моментов деат кнајт стартната локација не е ниту 40% изработена(го кажувам од ускуство пошто и јас креирам сервер) а да не збориме за другите работи како бателграундите сриптите за босови и слично.Но како и да е Croggesserver е моето прво саглам wow искуство.

еден од играчите пред 2 години беше бабаман. мегу нај старите и еден од најдобрите играчи на серверов.сега гледам дека 600души online ги држи, паѓа популацијата....

ке размилсам за ова,цел живот сум играл ванила и лич кинг,никад тбц,али слушам позитивни критики за овој сервер,па можда ке го пробам,али мрзата ме фака да правам тбц....

TBC според мене е најдоброто време на вов. И ванилата не е лоша за некој е таа подобра. Би сакал да го пробам серверов само дали БТ, Санвелл и тн. се скриптирани ко шо треба или не?

Јас на CroggesServer играм уште од кога искочи серверот во 2007 година .. незнам на кој пач беше серверот све се подобруваше подобруваше мн мн луѓе цело време тепање мн интересно беше имам и три 70 ки таму али луѓето престанаа да играат више на него зашто искочи прво World of Warcraft - Licking и сега + кога искочи Cataclysm више ни 100 луѓе нема online ..

Би се логирал на серверов и би поиграл само да го почуствувам филингот на ТБЦ.Најдоброто време време поминато на WoW според мене :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom