Црна Хроника

• Креатор на темата Креатор на темата Macka12345
  • Време на започнување Време на започнување
Чичина, веќе сум надвор, на сонце. Излези и ти надвор, бебушот нека го види небото, нека го фати воздух. Вака гледа во таван додека мајка му се расправа на форум.

пи.ес. Ова чичко нема да ти го простам! :backa:
IMG_20260329_112610.jpg

Види шуба глетка имам :D

Мислиш на Чоколисимо Поаро, Чоколисимо Холмс, Чоколисимо Дупин, Чоколисимо Бланк, Чоколисомо Марпл, Чоколисимо Марлоу. Нема читано за психопати, не ги ни разгледала елементите на делото, пред се мотивот, го прочитала насловот и знае да препознае патерн. Има еден квалитет, а тоа е има желба да се распрашва низ комшилук кој, што, кога, како и зошто. Некој нешто ќе разбере, преку расипан телефон ќе дознае и она, малку криво, и ќе пренесе натаму. И така се формира магичен круг. Така, татко и на Вања беше дежурен виновник се до самиот крај.

Дури и да знаеш дека некој е темпирана бомба, не можеш да му правиш надзор 24/7. Таквите обично се и многу параноични, дури и да имаат предбележан мотив, веќе и намера да го извршат делото, можеш да детектираш, но не и да превенираш. Еве, му се заканувал на Заев пред години, оттогаш нема направено правен престап. Станува збор за имотно-правен спор, значи од лична природа, а не од верска, етничка или идеолошка. Ама според ова што го прочитав, класична дефиниција за клерофашист. Ако добро ме држи сеќавањето, протестираа и за законот за јазиците. Па и тука имаше некој наратив на милитаризам.
Не ја задевај чолка, нека си ужива со бебушот и нека фаќа D витамини..

За фудбал не ја бива, ама скраја да е, нема врска она со рамни земји, ХАРП-ови, ватикани, масони.. и што ти не!

Други се тие пациенти

Не ја задевај чолка, нека си ужива со бебушот и нека фаќа D витамини..

За фудбал не ја бива, ама скраја да е, нема врска она со рамни земји, ХАРП-ови, ватикани, масони.. и што ти не!

Други се тие пациенти
I dojde tro umot, ne se pika poke vo zatvoreni i zacadeni objekti :)
Автоматски споено мислење:

А, ти ли си? Ако си ти, знам што мислиш.
Sto ? :cautious:

Последно уредено:
I dojde tro umot, ne se pika poke vo zatvoreni i zacadeni objekti :)
Автоматски споено мислење:

Sto ? :cautious:
Само една мисла ти се врти во глата. Кај ти е запалката и кога ќе го запалиш цигарчето. :D

Axa misli si ti :sneaky:
P.s ova crna hronika bese temata oti malce ko da zabegavme so muabetite :D

Владе, конторилиСај си ги мислите. не е убо‘ таќе...од мислите произлегуваат и зборојте и (не)делата.

Добро, тука е детектив Би. Она има поинаков, методичен пристап на опсервација: секој вмровец е невин иако се докаже спротивното.
... ниеден не е вмровец, напротив од другата партија се сдсмовска или пишман -не знам, а БИ ги разгледува фактите за да има барем некое мислење- сопствено, не од социјални мрежи, за техничар, медицинска сестра(брат) да напишеш дека е лекар, иако нема веза ако човек, сепак новинар со погрешни факти џабе новинарски факултет и замајување на читателите.

Имале договор за издршка вреден милион, едниот сакал да го раскине, другиов го задавил.

Патриоти биле, ерго треба патриотите да се држат на око.
Верници биле, ерго верници треба да се држат на око.

Глупи сте ко кур. Оноа, мега глупи морони.

... ниеден не е вмровец, напротив од другата партија се сдсмовска или пишман -не знам
Човекот што снимаше Facebook live видео дека ќе го убие Заев бил СДСМовец ... дефинитивно има логика :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom