Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zboram pred nea, covekot imal iseleno 2 zenski i bezbroj drugi slucki, use pred 7-8 god. Ocigledno ne go sprecilo toa da fakja novi.
Ko sto procitav nemal prethodno prijavi. Edinstveno muabeti od bivsi i poznanici.
Nikoj ne ja krivi zrtvata, megjudrugo i tatkoto go zaboraivte, koj umrel kako kolaterala.Таков е цел менталитет.
Крива е жртвата.
Поготово кога е жена. Според повеќето, ,,сама си го барала”.
Срамота.
Па да ама не секој знае се за секого. Кој знае тука дали знаела вакви факти за него пред да влезе во врска, еве таа е од Велес тој од Скопје.Контрадикторна си, викаш дека не знаеш на каков психо ќе налеташ. Овде најрано уште во 2019 е документирано кој и што бил типов, пишувал неарни графити низ Скопје, го пишувале дури и јавно на фб статуси, значи се знаело.
Системот треба да штити, ама не секогаш успева. Едно е "треба", а друго се сурови факти.
Прва пишав кога се начна темата.Nikoj ne ja krivi zrtvata, megjudrugo i tatkoto go zaboraivte, koj umrel kako kolaterala.
Pa deka ne znaela, toa tesko vo taa ,,zaednica,,. Dali im veruvala dur ne oseti e drug muabet.Па да ама не секој знае се за секого. Кој знае тука дали знаела вакви факти за него пред да влезе во врска, еве таа е од Велес тој од Скопје.
Проблемот е што системот во МК ја штити погрешната страна. Не е дека не функционира, функционира топ за корумпирани ликчиња.
Подалеку од какви ликчиња?Na krajot od denot, toa so vikame podaleku od vakvi likcinja, ne ja osloboduva drzavata od odgovornost. No so budali u niedna zemja ne si siguren. Ne bese vo Francija slucajot sto ja sedatiral zenata?
Социопат неможиш да воспиташ,тој имал ментални нарушувања,плус џанки.Опседнат бил со неа.МВР и другите служби требало да реагираат.Во последно време многу вина се фрла врз родителите,шо е погрешно.Сите сериски убици имале браќа и сестри кои биле нормални.Па нели истите родители ги воспитувале?Ова е сѐ освен држава..
Сѐ помалце сакам да имам и растам дете овде. Ова не е прв случај, илјадити е. За жал нема ни последен да е…
Часови за самоодбрана, тејзери, пепер спрејови. Поддршка и разговор дома. Да може да каже ако ѝ се заканува некој. Па дури и со голи слики да е или било што.
Ја сум едно дете, мислам некој вака да ми праи татко ми ќе го лежи. Ако ме утепа што им е живот после?
Овој е скакулец еден скапан. Што не бил смачкан на време. Вакви мангупи едно квалитетно возење до Козјак или Матка, и да се смири малце.
Автоматски споено мислење:
Дечко. Ај не се прајте бе.
Абе треба МВР стварно ако чита овде. Да земе да провери одредени.
Никој никого не смее да убива! Има исклучителни ситуации кои се законски покриени.
Поголема е стапката на убиени жени него мажи у државава од партнери.
И да уште СТО МИЛИОНИ пати ако сакам ќе пишам.
ФЕМИЦИД.
Океј? Кога ќе се научите да воспитувате машки деца ќе праиме муабет
Na krajot od denot, toa so vikame podaleku od vakvi likcinja, ne ja osloboduva drzavata od odgovornost. No so budali u niedna zemja ne si siguren. Ne bese vo Francija slucajot sto ja sedatiral zenata?
Некаде видов,избегале во странство родителите. Колку е точно не знам...Прегледај го приврзокот 456248Прегледај го приврзокот 456249Прегледај го приврзокот 456250Прегледај го приврзокот 456251
Последниов исечок е од чет меѓу Росица и останати.