Црна Магија

• Креатор на темата Креатор на темата Boksy be
  • Време на започнување Време на започнување

Boksy be

Jolie
Член од
6 октомври 2022
Мислења
77
Поени од реакции
67
Дали верувате во Црни Магии и која е најдобрата заштита од истата???

Дали верувате во Црни Магии и која е најдобрата заштита од истата???

Најдобра заштита ти е да го уклучиш мозокот. Под услов да го имаш.

Јас верувам иако од дома ми викаат дека се глупости тоа. Јас лично се заштитувам со Касперски, ми го даде една баба од селото на баба ми и цело време си го носам со мене. Добро сеа некогаш ми смета у џеб ама ако носам ташна го ставам и во неа. Рекоа дека е на билкова основа ама мајка ми од кога го испра заедно со панталоните некако не ми фаќа баш.. Сеа пример спречува само сива магија пошто изгубило на дејство малку.

Најдобра заштита ти е да го уклучиш мозокот. Под услов да го имаш.
Tako je Brate da ste mi zivi i zdravi!
Автоматски споено мислење:

Јас верувам иако од дома ми викаат дека се глупости тоа. Јас лично се заштитувам со Касперски, ми го даде една баба од селото на баба ми и цело време си го носам со мене. Добро сеа некогаш ми смета у џеб ама ако носам ташна го ставам и во неа. Рекоа дека е на билкова основа ама мајка ми од кога го испра заедно со панталоните некако не ми фаќа баш.. Сеа пример спречува само сива магија пошто изгубило на дејство малку.
Da bre hehehe itri ste vie Skopjanite

Ко бев мал нагазив нешо на кое комшиката, љубоморна, врлила мајџија и сеа цел живот сум без срејча...

Баш ме интересира што мака,проблем имаат овие луѓе што веруваат во црна магија,како се манифестира таа?
Што и каде осеќаат болка итд?
Дали прво пробале да си ги решат сите проблеми пред да помислат на тоа итд?

Баш ме интересира што мака,проблем имаат овие луѓе што веруваат во црна магија,како се манифестира таа?
Што и каде осеќаат болка итд?
Дали прво пробале да си ги решат сите проблеми пред да помислат на тоа итд?
се манифестира со тоа што откако го наказив тоа немам среча

Back
На врв Bottom