Црн Хумор

Стивен Хокинг - „експерт“ за вонземјани

30287_390285532550_298119912550_4429137_4357395_n.jpg

Значи кога ќе видам виц или некое друго срање на српски мислам дека цревава рингишпил ми се.

Мрзам српски пораки , вицови , менија на телефони.....итн !

абе море не е српски ! босански е !

Хитлер им вика на Евреите - Луѓе денес ке праиме журка! Евреите - Јееееееееј!!!! А што ке пуштаме? Хитлер - CO2!

Хитлер ги построил сите заробеници и ги прашува по колку кила имаат:
1-јас имам 3
2- јас имам 4
3-јас имам 5,5
и Хитлер-еееее буцко беее

Во Аушвиц, Хитлер прашува некое еврејче:
-Ти што сакаш да бидеш?
И детево одговара:
-Паа.. фудбалер или пилот.
А Хитлер му вика:
-Не бе мислев на сапун или кожна јакна?

Мамо,мамо може да си играм со баба ?
-Може сине ама после пак да ја закопаш .

Зошто кога ставаш бебе во машина за мелење треба да го ставис со нозете прво?
-За да видиш шо фаци ќе прави.

Колку години имаш малечок? - човекојадец го прашува момчето кое се загубило во џунглата.
- Утре ќе полнам 5. -вели детето.
- Е нема!

Влегува Хитлер во логор и вели: Wow ама сте се здебелиле, поготово ти позади метлата.....:tv:

Што е разликата меѓу Етиопјанец и пинг-понг топче?
-100 грама.

Пишува млада Циганка на тинејџерски магазин:
"Драга Савета,..имам 13 години и сеуште сум невина. Дали тоа значи дека татко ми е геј?"

1. Мамо мамо што ќе имаме за ручек? -Кути и враќај се во шпоретот !
2. Мамо мамо, може ли да ја нишам баба ? -А ти што мислиш, она затоа се обеси, за ти да ја нишаш !?
3. Мамо бе не ми се свиѓаат шпагетиве ! -Ќути и јади да не ти ги извадам вените и од другата рака !
4. Мамо мамо, тато ми е лут ! -Па добро де, нели ти јадеше луто ?
5. Мамо мамо не ми се оди у Англија бе ! -Ќути и пливај !
6. Ајде сине покажи од кои колачиња сакаш ! -Од тие сакам (покажува со поглед) . Де бе сине па покажи со рачиња... -Мамо, па јас немам рачиња ! - Еееее нема рачиња, нема колачиња !!
7. Мамо мамо бато се обеси во кујната !! -Аааааааа како бе?! -Се шалам. -Ух добро е... -СЕ ОБЕСИ ВО ДНЕВНАТА !!!!
8. Мамо мамо може ли да си играм со баба ? -Може сине но пак да ја закопаш после !
9. Мајката го вика своето дете: Леооо, Леооооо ! А комшивката и вели: Зошто го викаш Лео кога се вика Цветко детето... Мајката: Абе има леукемија па го заебаваме малку !
10. Ги пушта детето рацете во кофа со солна киселина и вели: -Иииии оваа кофа нема дно !!

Жена со бебе влегува во автобус и шоферот и вели:
- Леле, тоа е најгрдото дете што сум го видел!
Жената се навредила и отишла да седне на последното седиште, и му кажува на човекот што седи до неа:
- Не ми се верува, возачот ме навреди!
- Госпоѓо, идете и залепите му еден шамар, јас ќе ви го причувам мајмунот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom