Црн Хумор

Извештај на радио: Хеликоптер на НАТО во кој се наоѓале двајца патници се сруши на гробиштата во Бутел. Спасувачките екипи кои работат на теренот досега ги извадија телата на 850 починати.

Си зборат глув,слеп и сакат:
-Глувиот- Слушам ќе има војна.
Слепиот- Ќе видиме.
Сакатиот- Ако има ќе бегаме.

-Мали, мали застани! Наместо гума за џвакање, ти дадов жилет.
Се сврте детето и се насмеа крваво.

Извештај на радио: Хеликоптер на НАТО во кој се наоѓале двајца патници се сруши на гробиштата во Бутел. Спасувачките екипи кои работат на теренот досега ги извадија телата на 850 починати.

Немој со копи-паст...ќе те тужам ми ги повредуваш авторските права:nesum:

Лудак влегува кај докторот со нож во раце и почнува да го гони....
после некое време лудакот го фаќа докторот му го дава ножот и му вели: сега ти гониш !!

Мујо му кажува на Хасо: Абе кога доаѓав накај тебе на шините видов една врзана женска, и ја ослободив и така почнавме да водиме љубов...
Хасо: А ти го пушеше?
Мујо: Не бе, неможев да и ја најдам главата...

Родители - садисти го фрлаат своето бебе по скали. Мајката загрижено гледа и вели:
- Леле, ама ако му падне капчето!?
А таткото на тоа:
- Не се секирај, му го заковав со шајка!

Како децата од Чернобил пишуваат смајли?
- :::=)

Се враќа синот дома и и вели на мајката:
- Мамо, мамо, денес играв фудбал!
- Ама како сине кога немаш ни раце ни нозе?
- Па јас бев топката.

Новиот број на „Скандал“ донесува: Саша Матич прегазил дете. Се колне дека не го видел.

Си биле две деца. Си играле на улица. Поминала кола.Си играло едно дете

Мамо,мамо бато се обеси во кујна.Мајката започнала да плаче.Априлили се обеси во дневна

Како децата во Хирошима бројат до 100???
На прсти

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom