Counter-Strike vs War Craft III -Frozen trone

• Креатор на темата Креатор на темата +_Inception_+
  • Време на започнување Време на започнување

Да решиме

• Вкупно гласачи
    181
Ej a da ne znae nekoj od kaj da go najdam toa na Counter-Strike nekoj si MOD ili sto i da e od Warcraft, si fakjas lvl i kupuvas ajtemi i rasi biras . . ... u Enternet go igrav na stranski serveri ama doma sea nemozam poso koa ke se konektiram mi dava "INVALID CD KEY" pa da si probuvam so botovi.-Pratete Privata Potaka. -fala :)

Inace da se vratime na temata DOTA mi e mooOOOOOooogu po bolje od C.S. poso sekoja partija e sosema novo dozivuvanje i uvek e razlicno . . . . a kanter, se igraat edi isti stazi i samo si ja uvzbuvas preciznosta i to. Tapa

Pa vaka sea, Counter Stike ja igrav pred 4 god. otprilika, pa potoa zemav da ja igram WarCraft pa Dota, i sea od Noemvri mesec pocnav pak da ja igam CS.
btw glasav za CS oti poeke gi sakam igrite so poveke akcija-pucanje.

tie dvete se igrite sto najmnogu gi igram.najprvin pocnav da igram obicna warcraft III gradenjeto... no posle koga me naucija dota igrav najmnogu dota a i nekoj drugi scenarija. no sega veke igram samo kanter i mnogu poveke mi sedopaga mnogu poveke od warcraft osobeno koga igram clan war

Кантер ...хммм... стара игра ,но сеуште популарна ,а Warcraft Dota може да се каже дека сеуште стои на врвот кај нас ,но со новата World Of Warcraft ,дефинитивно ке падне и таа со тек на време.

pa tuka negde mi se zavisi za sto sum raspolozen.ama bi dobral Dota All stars

CS за опуштање а Дота за сериозно играње

HaHa ... pa po moe bi igraj poveke WARCARAFT (battle.net) ne dota tuku obicna gradenjeto mi odi .. pa ako sakate da igrame na battle.net pisejte mi na taj acc : AngrY_NooB pozz !! WARCRAFT RULZ !!!!!

епа вака.. ги играм и двете игри .. повеке Warcraft (b.net) Обично граденје играм повеке а дота многу ретко , а Counter - Strike ја играм .. и неа во последно врреме повеке
Warcraft (My accaunt : Angry_NooB )
Counter Strike ( Nick : 19 > koRn** )
pozzz

јас би практикувал кантер.....ама и вар крафт не нештп подолу....

Малку недобра споредба, бидејки не може да се споредуват игри од различен жарн. Ако веке дојде до тоа, би рекол дека WarCraft 3 е подобра... многу подобра.

На времето цепав многу w3, имаше смех по играчниците.. сеа пошо ретко одам а дома не ми се кршат тастатури :D фино лепо си пукам кантерче на кајгана серверот. (=

Ffs споредбава. CS ми беше живот, сега играм ретко само за забава. И WCraft играм ептен одамна, и ми се чини дека се единствени игри кои нема да ми се здосадат. :push:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom