Cosmofon ве наградува за вашата доверба

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Локација
Скопје
COSMOFON Ve nagraduva za Vasata doverba: mesecen bonus za site pri-pejd korisnici nad 6 meseci sо potrosen mesecen iznos od 300 denari. Prijavete se na 141041.

Оваа порака стига на сите при пејд корисници деновиве, амасеуште не сум видел некој да активира или сл.
Кој знае што е ова? Дали имате проверено?

Прееска ми стаса се јавив демек активирав нешто ама не ми текнува колку сум имал претходно...:toe:

јас активирав синоќа и си го проверувам статусот за бонусот и ми рекоа дека моментално овој месец нема да имам бонус. А на 26 септември ке помине точно година дена одкако последен пат сум стаил кредит над 500 денари т.е. ке ми помине рокот на картичкат и ке ми биде исклучен бројот.

А корисник сум им одкако се отворија уште првата недела.

abe ko so razbrav, dokolku vo eden mesec potrosis povise od 300 denari ti stiga bonus. a pod 300 ne a isto taka treba da bides korisnik barem 3 meseci za da ja koristis uslugava

јас активирав, иако имав останато уште само 9 денари од кредитот! ми стаса бонус од 50 ден.. и то

Смешки, нека им текне нешто поарно, ВИП е зад аголот.

Потрошив 300 денари за 2 дена :) ... помина после една недела и ми стигна пораката ... Ама коа ќе свртам, ѕвони еднаш и после ... ништо. :toe:

Гижо сака да дознае кој од форумов е на космофон за да знае да се дружи со нив, вака скапо му е јавувањето.:pos:

јас активирав, иако имав останато уште само 9 денари од кредитот! ми стаса бонус од 50 ден.. и то
исто така е и во т-мобиле ја го активирав тоа и ми стагаше секој месец по 50 денари ама сеа нешто ги снема и бидејки неам стаено кредит 5 месеца:nesvest:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom