Copa Libertadores

Да, да ќе биде 100% интересно. Првото е на 17 јули, второто на 24 јули. :D

Многу интересно финале ќе биде, очекував Бока да игра финале, ама ништо сепак. Најинтересно ќе биде поради Роналдињо.

Ќе даде гол Роналдињо, мора!!! :D Инаку Бока, гледам испаднале од Олд Бојс, тоа е. :)
Иако јас мислев Коринтиас, зашто сепак беа и претходната година шампиони, ги победија и Челзи, ама ништо...

Каква асистенција на ѕверот за првиот гол :cuc:

Ќе даде гол Роналдињо, мора!!! :D Инаку Бока, гледам испаднале од Олд Бојс, тоа е. :)
Иако јас мислев Коринтиас, зашто сепак беа и претходната година шампиони, ги победија и Челзи, ама ништо...

Бока сезонава нема веза а од следната ќе им заминат доста играчи веќе Родригез си отиде..Бојс се далеку со Велез пред нив.

Седев до 5 сабајле, чачкав по разни глупости, не ми текна оти има фудбал. Ај за реваншот здравје наредната недела. :)

кој талент ја правел анкетава? ме умре со ова “Њу велс олд Бојс“ :pos::tapp:

јас брат, се мачам со ова имињата на јужноамериканските клубови.

Никој не пишал оти Роналдињо и Атлетико Минеиро го освоија Копа Либертадорес 2013

130725012357-atletico-copa-single-image-cut.jpg

Ова како завршен пост за сезонава. Нека си седи темата општо за купот, ќе коментираме по малце и догодина. :D

За неколку минути стартува Копа Либертадорес, случајно ми текна сеа, нема никој да ја реотвори темава, мене не ме бива за ова, па еве, некој нека го земе тоа задоволство. Лани ја следев, а и оваа ќе биде следена.
Лани навивав за Роналдињо, ама пошто зема титула, оваа ќе променам тим, ќе биде некој колкумбиски, се двоумев меѓу Санта Фе, Депортиво Кали или Атлетико Национал и се одлучив за последиот, дека се од Меделин, градот на Пабло Ескобар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom