JimmyHoFFa
NAVIGATOR
WINDOWS 7 mobile for the WIN

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
WINDOWS 7 mobile for the WIN
Nisto posebno ne e vo pogled na performansi ima mnogu pojaki telefoni na pazarot vo momentov, a ovoj seuste ne e izlezen... kako sto kazav pogore win7 mobile for the win toa e prednosta
Сепак Nokia Lumia 900 ги спобра сите можни награди за телефон.
kako da go zabole nekoj kolku mpx e telefonot kolku detska rabota e toa... ako sakam da slikam nesto ke si kupam digitalna kamera pfff, najmalce bitna e kamerata16 MPX е телефонот.![]()
Nisto posebno ne e vo pogled na performansi ima mnogu pojaki telefoni na pazarot vo momentov, a ovoj seuste ne e izlezen... kako sto kazav pogore win7 mobile for the win toa e prednosta
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 14:56 ---
kako da go zabole nekoj kolku mpx e telefonot kolku detska rabota e toa... ako sakam da slikam nesto ke si kupam digitalna kamera pfff, najmalce bitna e kamerataza vo idnina ako planiras da kupuvas telefon da znaes
![]()
Neznam zosto pukas od smea samo, nisto novo ne mi kaza... imam HTC HD7 u zivot se kladam deka ima podobar touch od nokiata so istite performansi od pred 1 godin, a ovoj seuste ne e izlezen pfffПерформанси? Дуал кор? Меморија?
На Windows Phone не му треба јаки перфоманси за да е 90% побрз од андроид и ios. Тоа се вика оптимизација![]()
Neznam zosto pukas od smea samo, nisto novo ne mi kaza... imam HTC HD7 u zivot se kladam deka ima podobar touch od nokiata so istite performansi od pred 1 godin, a ovoj seuste ne e izlezen pfffAHA!!! a optimizacija li se vikalo toa
![]()
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 14:56 ---
kako da go zabole nekoj kolku mpx e telefonot kolku detska rabota e toa... ako sakam da slikam nesto ke si kupam digitalna kamera pfff, najmalce bitna e kamerataza vo idnina ako planiras da kupuvas telefon da znaes
![]()
Pa neli optimizacija se vikase toa ili sega ima vrska toa performansi? dual core? memorija?Неможе, сепак има 400 мхз повеќе. Разпиката ќе биде во тоа што кога ќе излезе appolo апдејтот windows phone 8 првата генерација на телефони нема да го добијат тој упдејт. Уствари HTC HD7 го прекинаа од производство веќе. HTC Titan е неговиот наследник.
Pa neli optimizacija se vikase toa ili sega ima vrska toa performansi? dual core? memorija?bljuvotini ti e postot preispitaj se malce...
Jas neznam sto ti so toj apdejt od preeska, sto ke pravi toj apdejt ke pravi podobri sliki ke bide pobrz telefonot sto ke napravi toj apdejt od preeska mi go zboris (btw do sea procita 30 strani online za da mi odgovoris)Ах....
Ќе поминат 2-3 години и ти уште сакаш со истиот телефон, да го имаш најновиот апдејт и да ти биде најбз?
Очигледно некој друг е за преиспитување.
Jas neznam sto ti so toj apdejt od preeska, sto ke pravi toj apdejt ke pravi podobri sliki ke bide pobrz telefonot sto ke napravi toj apdejt od preeska mi go zboris (btw do sea procita 30 strani online za da mi odgovoris)
Jas telefonot go koristam za da se dvizam slobodno i da zboruvam so prijatelite... povremeno za net i za gps odnosno nesto sto mi e od korist.
Prasanjeto na denot e (podgotvi se i smireno) - Ti prijatele za sto go koristis telefonot?
Ti demek geek siМи се свиѓаш добар си
Што ќе прави тој упдејт хмм
Т.е Тој апдејт ти е за геегс, чим не го кроситш ти телефонот така, упдејт манго е створен за тебе.
- Повисока резолуција на екранот моментално максимум е 800*400
- Снимање фулл хд моментално е максимум 720п
- Dual-Core Quart-Core процесори
Ti demek geek sime iznasmea
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 16:08 ---
Koga ke izleze telefonot ke pravime muabet sto moze toj, a sto mozat site veke izlezeni telefoni dobro mango da ne se prepucavame segaI ke vidime koj sto moze
odnosno ke vidis deka istata rabota ke ja pravat i dvata telefona, a edinot od niv ke bide 650 evra, pa ke vidime koj poveke vredi za parite
![]()