Цимерка

Не сум живеела со цимер, за да имам некое поконкретно искуство да споделам тука, но сепак знам што мислам во врска со една таква ситуација.
Во ред е според мене да се дели стан со цимер од спротивниот пол, но тоа би требало да остане на тоа, доколку не се развијат некои чувства за да падне врска од тоа, против што не се може, нали.
Јас и општо не сум за чисто-физички мувања, па посебно би била против во ваква ситуација. Причините горе-долу веќе ги наведовте. Сигурно ќе испадне некој проблем понатаму, без оглед дали ќе е тоа од страна на девојката или дечкото. Постојано би биле заедно, па ете тоа мување најверојатно би се повторило повеќе пати, а ако е така сигурно некој ќе почне да го гледа другиот со поинакви очи и оп - Хјустон, имаме проблем!
После тоа или треба на сила и приморани да се обврзат партнерите во некоја мачна врска или да се селат на различни страни.
Многу компликации за едно невредно празнење, не мислите така?
Значи не фала, цимер би требало да остане цимер за подолг мир и љубов во станот.:podsmev:

А за текстот на Никола ... во право си кога се лутиш на делот кога си нашол кафеава река во шољата (така беше?:pos2: ) ... погадно нешто неможе да се види од една девојка која според некое непишано правило би требало да е далеку почиста од еден дечко!

... погадно нешто неможе да се види од една девојка која според некое непишано правило би требало да е далеку почиста од еден дечко!

A според пишаните сведоштва, точно е обратното. :)

Не сум живеела со цимер, за да имам некое поконкретно искуство да споделам тука, но сепак знам што мислам во врска со една таква ситуација.
Во ред е според мене да се дели стан со цимер од спротивниот пол, но тоа би требало да остане на тоа, доколку не се развијат некои чувства за да падне врска од тоа, против што не се може, нали.
Јас и општо не сум за чисто-физички мувања, па посебно би била против во ваква ситуација. Причините горе-долу веќе ги наведовте. Сигурно ќе испадне некој проблем понатаму, без оглед дали ќе е тоа од страна на девојката или дечкото. Постојано би биле заедно, па ете тоа мување најверојатно би се повторило повеќе пати, а ако е така сигурно некој ќе почне да го гледа другиот со поинакви очи и оп - Хјустон, имаме проблем!
После тоа или треба на сила и приморани да се обврзат партнерите во некоја мачна врска или да се селат на различни страни.
Многу компликации за едно невредно празнење, не мислите така?
Значи не фала, цимер би требало да остане цимер за подолг мир и љубов во станот.:podsmev:

А за текстот на Никола ... во право си кога се лутиш на делот кога си нашол кафеава река во шољата (така беше?:pos2: ) ... погадно нешто неможе да се види од една девојка која според некое непишано правило би требало да е далеку почиста од еден дечко!
E ova nemoze koga imash cimeri od sprotiven pol pa na glava da zastanesh ama nemoze, vo zivotov sum smenil mnogu stana i mnogu variajnti ama ich ne biva da nema nishto, ne da imam devojka i ne da ima dechko a bre i na glava da stoish dzabe e. Eve nekolku sluchki:
Si spiesh fino kulturno, sam u soba i sonuvash sexy stvari, pa ti se dignal a sluchjano se razbuduvash, poln so energija i idesh do frizider da barash laden sok, sluchajno na pominuvanje gledash kaj cimerkata sobata sveti, taa tukushto se vratila od grad malku pod pivnata ama sama, i kaBOOOM! bez dva pati da razmislish
Si spijam jas, cimerkata mi doaga vo 5.00 noke, se skarala so dechkoto (ne ja ebel 2 nedeli-taka i fativ seir posle), me razbuduva so otvorena usta i vlazni ochi, shto da pravam? Nema NE! Nema kako da odbiesh, i pak kaboom!
Vo dnevna ima tri kreveti a vo stan ste 5 dushi ima ubav film, site sakaat da gledaat, legnuva koj kaj ke stigne, sluchajno vo moment na vozbuda od nekoj baknez na filmot ja spushtash rakata kaj nekoj vozbudliv del od teloto na cimerkata, i taa 'za ianet' da ne ostane pokuso ti vraka, i shto? NE?..
Jas da gi soberam site sluchki u edna kniga najdobro ke bide! A?
Pa da ne vi kazuvam kako sum izigruval domakin koga doagale majkite na cimerkite vo poseta, i kako togash sum bil dechko na drugata cimerka, pa kako istite tie majki mi naogale kondomi ili nekoja tanga okolu krevet, a jas ne sum stiignal da soberam sve!:kesa:
Pa doshol dechkoto na cimerkata a taa se ebe so mene sekoja vecher, i pak sum jas dechko na drugata cimerka. A stvari ima od sekoja cimerka vo sekoja soba, kao mi ja zemala bluzata isl.
Pa mi doagala devojka mi, 3 saati sme sobirale zenski stavri i gluposti od soba kaj mene, demek sam spijam(pazi boze, na 2/3 zeni jas sam? Uffff, nema sila shto ke go dodrzi bilo koj normalen chovek, vrzan da e ke skine). I da be, ti mizi jas ke te lazam sega! Ihhhh:kesa:
Skandali, mi otvarate usta da zvoruvam a ubavo si kutev! LoL!:pos2: :pos2:
Ima kulturno i normalno reshenie, go napishav nekoj post pogore!

Zaklucok :

Lugeto e zivotni pretezno nad koi vladeat instinnktite

Masko i zensko da se sami u stan( bez da imaat kade da begaat ) pa toj da e zvonarot ruzen a taa Angelina Djoli, za mesec dena ke se ebnat pa majka Jana da e !

Blizinata i hormonite si pravat svoeto

I treba ushte eden na koj ke mozesh da mu se pofalish, :pos2:
Dobriot sex nadaleku se slusha!!!

Божеее.. би ја ебеле ли?? а имаш 26.. 3 цимерки.. девојка.. други дома.. алооо, што е со вас мажите.. Where is the love??

А мислиш ќе направи нешто типов само се фали
на секое право машко доволна му е една жена шо ќе си ја сака почитува а за возврат таа ќе му даде кога сака и колку сака :smir:

Ако, чукни ги сите 3.....ама ќе плаќаш за тоа гарант со миење садови, чистење.... :d

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom