Цигари-Родео(исчуручени)

• Креатор на темата Креатор на темата ComputerService
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ден 3: Уште не сфаќаме што значи зборот исчурчени, продолжуваме со мисијата.

Гуглај прашувај луѓе, таков Македонец си?! си читал стари книги, си гледал приказни на ТВ?! си шетал по градови, си слушал разно разни нови зборови?!
Иначе „Исчуручени-расипани,заебани’’ и не знам поинаку како да ти објаснам

Гуглај прашувај луѓе, таков Македонец си?! си читал стари книги, си гледал приказни на ТВ?! си шетал по градови, си слушал разно разни нови зборови?!
Иначе „Исчуручени-расипани,заебани’’ и не знам поинаку како да ти објаснам

Благодарам, г-дине Миладинов.

Вчера ги пробав овие монте карло што ги зборите, стварно бе убави за 45 денари маме му ебам такви ке си пушам од сеа :нинџ:

Вчера ги пробав овие монте карло што ги зборите, стварно бе убави за 45 денари маме му ебам такви ке си пушам од сеа :нинџ:

Ја пушам такви скоро цел месец, и мн зафркнат е внатре тутунот, сум начекала и по ептен големи гранчина, и на крај, сама ти се гаси цигарата оти не е доволно стегнат тутунот, и паѓа долу.

Ја пушам такви скоро цел месец, и мн зафркнат е внатре тутунот, сум начекала и по ептен големи гранчина, и на крај, сама ти се гаси цигарата оти не е доволно стегнат тутунот, и паѓа долу.

баш ке купам па ке запазам, ја вчера чисто една онака се изгребав за да пробам па не запазив мн на такви моменти :)

И јас се префрлив на Монте Карло веке неколку недели и тука ми се некаде по квалитет со родеото, само што се поевтини и имаат 20 цигари;).
Кочанки и такви работи досега немам забележано, нити пак ми има изгаснато цигарата од х причини.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom