Цигара после секс?

• Креатор на темата Креатор на темата ElectriX
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 јануари 2005
Мислења
26
Поени од реакции
1
Дали после добар секс е неопходна цигарата, дали е корисна или штетна. Тоа ти зависи највеке од сексот.Ако е малце манијакален и брз пагаш на кондиција и некако не ти иде.. а што се однесува до непушачите... дали исто уживаат како пушачите или потребите за цигара ги применуваат на друг начин?

електрикс нема нешто полезетски од цигара после секс уживам кога ќе си запалам едно после добар секс. Цигара после секс рулзз

Цигарата после секс ... не дека е неопходна, штетна си е и вака и така ама најубаво иде тогаш :lol: :P

Дали е штетна или не,незнам,ама знам дека многу добро иде после секс :wink:

toa vi e samo podsvesna navika (chitaj:glupa)

цигарата и вака и така е штетна

Каква бе цигара, шовие ??

Кај мене обично се има сокче , чоколатце, па иде галкање , скокоткање и слично... освен ако не се двајцата пушачи ич нема логика да запалиш цигарче и целаа атмосфера да ја мифкосаш. :mrgreen:

Posto ne pusam ako e brz , besen seks negde togas slobodno neka pushi ama NEMA maz so ke mi zapali cigara spalna :)

ragazza напиша:
Posto ne pusam ako e brz , besen seks negde togas slobodno neka pushi ama NEMA maz so ke mi zapali cigara spalna :)
Се кладиме дека има?

@topic: штетно е колку што е штетно и пред секс, а убаво е колку што е убаво после добар ручек.

Acid напиша:
ragazza напиша:
Се кладиме дека има?

@topic: штетно е колку што е штетно и пред секс, а убаво е колку што е убаво после добар ручек.
Stetno e a pusacite velat deka e pola kejf znam ama sepak..
Da se kladime ama zal ke mi bidi mnogu lesno ke izgubish

После или пред секс : секако е штетно...

Macedalien напиша:
После или пред секс : секако е штетно...
Јес штетно е, пеки, али е многу добро. А знаеш маце шо е јако добар секс, коа непушач ќе запали цигара афтрврдс, а веома јако добар - коа комшијата во соседната соба, кој е истото така непушач, ќе запали цигара.
Да живее тутунската индустрија! :D :D :D

За тоа пеќи - и ја сум пушач... Здравствено, после секс, може и да биде корисно особено ако ти е дигнат (на притисакот мислев - доста на глупости мислевте)... :wink: :lol:

Шо зборите бе? Штетно - нештетно... нормално дека е штетно!

А за лезетот... мене ми е по лезет да си чуркам за време на сексот. Пробал некој да си тегне од цигарчето додека партнерката ве обработува орално? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom