чудни американски закони

• Креатор на темата Креатор на темата KaiTekk
  • Време на започнување Време на започнување
Тие и луѓето се чудни не па законите.:uvo:

Ја отвара и кај мене. Интересно... ама не LMAO интересно.

it seems to many people want to be here as the we are getting the error: Too many connections an error getting video or query... this page may not render correctly

И кај мене не отвара...:toe:

it seems to many people want to be here as the we are getting the error: Too many connections an error getting video or query... this page may not render correctly

Damn it :toe:

ako ne primetuete svak drug moze da otvori samo :pos2::pos2:

Незнам за американските, ама има британски закон кој сеуште не е избришан оддамна а гласи дека секое такси (порано таксите биле запрежни коли) мора да има пласт сено со него....Што значи дека сега можат да запрат ново такси и да го казнат :)

Незнам за американските, ама има британски закон кој сеуште не е избришан оддамна а гласи дека секое такси (порано таксите биле запрежни коли) мора да има пласт сено со него....Што значи дека сега можат да запрат ново такси и да го казнат :)

Уште не е тргнат законот дека е фудбалот забранет во Британија исто така.:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom