Која чоколада за готвење е вашиот прв избор при правење на слатки? Која највеќе го задоволува она што го барате во поглед на вкус, мирис и боја?
Мене секогаш прв избор ми е чоколадата од Европа, ама пошто понекогаш за да се направи нешто се потребни и повеќе чоколади, а сум кнап со пари, доста често ги користам и чоколадите на Витаминка и на Swisslion Таково.
Сите овие чоколади освен што се одлични да се ставаат во колачи и торти, вкусни се и за јадење.
Не знам дали има ваква тема, побарав и не најдов, ама пошто срчот некако не го баратам ако е дупла нека иде во канта.
Мене секогаш прв избор ми е чоколадата од Европа, ама пошто понекогаш за да се направи нешто се потребни и повеќе чоколади, а сум кнап со пари, доста често ги користам и чоколадите на Витаминка и на Swisslion Таково.
Сите овие чоколади освен што се одлични да се ставаат во колачи и торти, вкусни се и за јадење.

Не знам дали има ваква тема, побарав и не најдов, ама пошто срчот некако не го баратам ако е дупла нека иде во канта.



