Чиреви

• Креатор на темата Креатор на темата happiness
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 јуни 2014
Мислења
34
Поени од реакции
31
Ја отварам темава затоа што не можев да најдам нешто вакво на форумов, а добро познато е дека голем дел од луѓето страдаат токму од ова, посебно од чиреви на желудник и цревата. Лично јас имам роднина која веке цела година се трови со лекови и пробува разновидни природни лекови но ништо не и помага. Овде се обраќам за оние кои го имаат истиот проблем или се излечиле па да дадат препорака за некој добар лекар или лек.

Каква година, дедо ми цел живот има чир во желугникот. Жесток алкохол НЕ, луто НЕ... По се изгледа нема лек...

Пред десетина години, еден научник доби Нобелова награда за медицина затоа што докажа дека чиреви се лекуваат и тоа прилично едноставно. Барајте на Google и сигурен сум дека ќе најдете. Јас сум на место каде што има интернет по пет минути дневно и не можам повеќе да ви помогнам.

Имам чуено дека зелката, чајот од невен, бананата... помагаат за чиреви:)

Имам чуено дека зелката, чајот од невен, бананата... помагаат за чиреви:)
Да знаеш само колку сок од зелка испи братучедка ми, колку банани изеде па пак ништо. Уште ова со невенов го немаме пробано

Да знаеш само колку сок од зелка испи братучедка ми, колку банани изеде па пак ништо. Уште ова со невенов го немаме пробано
Напрајте и супа од зелка, ќе и помогне.
:)

Ви благодарам на сите. Ете братучедка ми после толку болки и мака реши да појде во Систина, таму докторот зачуден останал како можеле цела година да ја трујат со лекови против чир кога таа воопшто нема чир, докторот и рекол дека има само helicobactery која го предизвикува чирот но во нејзиниот случај тоа не се случило. Греота е ова што се случува во нашево здравство, пола месец лежеше во болница и и лечеа чир, наместо да и ја дадат соодветната терапија која за еден месец ја убива бактеријата. На сите ви посакувам да не се разболите овде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom