Честитање на слава

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Имаш јебани верски вести, имаш под форум религија иди честитај слави крши колач крсти вода држ му го на попот кандилото целивај килафката, прај што ќе праиш.
Имаш радио имаш телевизии кај што ќе честиташ слави.
Сериозно мислиш дека некој ќе покани рандом луѓе од форум на слава ? Дајте не ја претварајте кајганава во фемина.
СВ.Јуда Искариотски има ли таква слава ?
Според официјалниот бановник на Кајгана, шерифување е забрането :pipi:

И што сега јас да правам што познатиов шерифува?

Јас сакам во Филм и ТВ да отворам тема за ветеринарни болници.
Може?

Може во општи муабети,кој ти брани.
На крај краева си има модератори за тоа,немора сите да се правите газди на форумов.

Може во општи муабети,кој ти брани.
На крај краева си има модератори за тоа,немора сите да се правите газди на форумов.
Ама во Филм и ТВ сакам.
Нејќам во општи.
Зашо ми браниш? :(

Ама во Филм и ТВ сакам.
Нејќам во општи.
Зашо ми браниш? :(

Па отвори и у мистерии ако сакаш.Не е моја работа да кажувам кој каде треба да отвара теми.Ни па твоја ни па на познатиот.Си им луѓе за тоа.На крај краева миљон пати сум видел како некој отвара тема по грешка во друг подфорум,по кратко време модераторот ја префрла и ништо страшно.А со оглед што темава сеуште стои во општи муабети,докажува дека ти и познатиот дојдовте на темава само да шерифувате.

Ае нека помине модератор,да ги забрише офтопициве.:свиркам:

Па отвори и у мистерии ако сакаш.Не е моја работа да кажувам кој каде треба да отвара теми.Ни па твоја ни па на познатиот.Си им луѓе за тоа.На крај краева миљон пати сум видел како некој отвара тема по грешка во друг подфорум,по кратко време модераторот ја префрла и ништо страшно.А со оглед што темава сеуште стои во општи муабети,докажува дека ти и познатиот дојдовте на темава само да шерифувате.

Ае нека помине модератор,да ги забрише офтопициве.:свиркам:

А не е твоја работа да ми кажеш што е моја работа. Исто така.

Зар во Македонија не се слави именден?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom