Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
среќен празник џиСреќен празник..
02-02
Боки 13 се роди. навистина се роди
и за деца да си исчекаш, дај боже син ти зет да ти донесесреќен празник џи![]()
Ха, ха, ха, грохотом се смијем!Ај на сите утре што ќе си го прослават, иако потајно, па еве јас како модерен граѓанин ви го честитам, Св.Стави Гопозади Двоцефкаш, ставајте повеќе вазелинче, да не си ја пеете химната![]()
Ха, ха, ха, грохотом се смијем!
Хомосексуална пародија на христијанските светци и слави.
Ме интересира дали твојот супериорен хумор може да направи ваква пародија со муслиманските светии?
Патем, ме занима дали втори втори го употребуваат само хомофобите за заебанции или стварно има хомосексуалци кои слават на овој ден?
Патем, ме занима дали втори втори го употребуваат само хомофобите за заебанции или стварно има хомосексуалци кои слават на овој ден?
Е па, нема празници со СВ. кај муслиманите, отвори ти слободно тема со Честит Курга Примам.Ме интересира дали твојот супериорен хумор може да направи ваква пародија со муслиманските светии?
Сосема погрешен впечаток.
Овој Бјорн од уста не ги извади муслиманите и албанците. Јас до некаде ги разбирам националистите/религиски фанатици (од двете страни) кои не пропуштаат шанса да ги искажат своите ставови, но овој сам си создава шанси, не чека... И он-топик и оф-топик, дечкото вергла за Албанците и муслиманите без прекин, а секако, повремено застанува во одбрана на христијанството преку тролање или/и кукање.
Досадно............
и ти ли се правиш дека погрешно ме сфати?Е па, нема празници со СВ. кај муслиманите, отвори ти слободно тема со Честит Курга Примам.
Колку си забеган и ти еј... Гледаш само што ти одговара. Како бе, цело време потпалуваш на темата "Прашања за Исламот" а немаш забележано ниедна критика ниту потсмев од страна на атеист. Јас сум пократко време од тебе на форумов, не постирам многу-многу на тој подфорум а сепак се имам изначитано еден куп постови кои дотичните муслимани "ги окарактеризирале како навредливи". Ипсисимус, Хјуман, Френки Јејл, Савле, Абадон, Блеккомб и ред други форумџии - "неверници" го имаат исмевано и критикувано исламот, а ти се задржи на некојси пост на еден атеист постиран некогаш одамна, и според тоа направи една огромна неточна генерализација. Браво, браво.
Прва работа, во ниеден пост не сум навредил ниту една религија. Најди пост каде го навредувам Исламот или било која друга религија.... Пак ќе повторам, ги разбирам националистите и религиозните фундаменталисти кои го искажуваат своето мислење, иако ги сметам за ретардирани, ама ти, ти си нешто друго... Ти си опседнат со нив. Не може да помине твој пост без да ги спомнеш, без разлика дали е он или офтопик.