Честит Св.Стави Гоцел

• Креатор на темата Креатор на темата Vollstandig
  • Време на започнување Време на започнување
Среќен празник..
02-02
Боки 13 се роди. навистина се роди

417457_10150577067826310_316573701309_8976274_1208696201_n.jpg

Ај на сите утре што ќе си го прослават, иако потајно, па еве јас како модерен граѓанин ви го честитам, Св.Стави Гопозади Двоцефкаш, ставајте повеќе вазелинче, да не си ја пеете химната:)
Ха, ха, ха, грохотом се смијем!
Хомосексуална пародија на христијанските светци и слави.

Ме интересира дали твојот супериорен хумор може да направи ваква пародија со муслиманските светии?

Патем, ме занима дали втори втори го употребуваат само хомофобите за заебанции или стварно има хомосексуалци кои слават на овој ден?

Ха, ха, ха, грохотом се смијем!
Хомосексуална пародија на христијанските светци и слави.

Ме интересира дали твојот супериорен хумор може да направи ваква пародија со муслиманските светии?

Патем, ме занима дали втори втори го употребуваат само хомофобите за заебанции или стварно има хомосексуалци кои слават на овој ден?

Немам поим, и јас то се прашувам, али од порано останало дека е ден на педерите, па кој го слави, честито.

Празник на хомофобите за заебанции, хомосексулаците имаат друг ден (само незнам кој е и зошто токму тој ден).

:facepalm:

Овој Бјорн од уста не ги извади муслиманите и албанците. Јас до некаде ги разбирам националистите/религиски фанатици (од двете страни) кои не пропуштаат шанса да ги искажат своите ставови, но овој сам си создава шанси, не чека... И он-топик и оф-топик, дечкото вергла за Албанците и муслиманите без прекин, а секако, повремено застанува во одбрана на христијанството преку тролање или/и кукање.

Досадно............

Денеска е празник на педерите во душа, ве молам да не се меша со 17ти мај, денот против хомофобијата.:pipi:

Е па, нема празници со СВ. кај муслиманите, отвори ти слободно тема со Честит Курга Примам.

:facepalm:

Овој Бјорн од уста не ги извади муслиманите и албанците. Јас до некаде ги разбирам националистите/религиски фанатици (од двете страни) кои не пропуштаат шанса да ги искажат своите ставови, но овој сам си создава шанси, не чека... И он-топик и оф-топик, дечкото вергла за Албанците и муслиманите без прекин, а секако, повремено застанува во одбрана на христијанството преку тролање или/и кукање.

Досадно............
Сосема погрешен впечаток.
Поентата на постот беше да се истакне вистината за наводното атеистичко стојалиште кое нели не признава измислени човечиња, плука врз религиите и нема никаков пардон кон нив, исмевајќи го во случајов Христијанството, а всушност ова стојалиште кога е во прашање доследноста, морално стои на стаклени нозе, губејќи ја непринципиелноста, здобивајќи се со селективност кога го прави тоа, заборавајќи ги атеистичките идеали за бескомпромисност и спуштајќи се на прималното ниво на личен опстанок, кој ќе го нема нели, ако се спрда со една од религиите. (нема да кажам која, само дискретно ке ја погледам)

Дали можеби атеистот во својот потсмев кон религиозноста, сепак селективно избира секогаш да се потсмева само со религијата чии следбеници нема да му ја исечат главата на ју-тјуб?
Добра причина за да се почитува светоста на Исламот и секако прилично "доследно" од атеистот шегобиец.

Еднаш кога го прашав D'back, како тоа на религија гледаме хумор и де-мо - постери, само за Исус. И зашто на заебантските атеисти не им се смешни де-мот - постерите со Мухамед, ми рече дека е фамилијарен чоивек и дека не би сакал да си го става семејството во опасност (ја има оваа дискусија таму у религија). Fair enough, симињам капа за искреност.

Значи - не. Од авион се гледа дека, не беше поентата да се прават заебанции и со Исламот, како во случајов што е со Христијанството. Повеќе пати имам истакнато дека е антихристијански да се спрдаме со нешто кое некому е свето.
--- надополнето: 2 февруари 2012 во 16:30 ---
Е па, нема празници со СВ. кај муслиманите, отвори ти слободно тема со Честит Курга Примам.
и ти ли се правиш дека погрешно ме сфати?

ОК, значи ова не е празник на хомосексуалците туку е ден кога хомофобите се заебаваат со нив. Нешто како на Симпсонс или СаутПарк, кога имаше ден кога традиционално се тепаат Ирците.

Колку си забеган и ти еј... Гледаш само што ти одговара. Како бе, цело време потпалуваш на темата "Прашања за Исламот" а немаш забележано ниедна критика ниту потсмев од страна на атеист. Јас сум пократко време од тебе на форумов, не постирам многу-многу на тој подфорум а сепак се имам изначитано еден куп постови кои дотичните муслимани "ги окарактеризирале како навредливи". Ипсисимус, Хјуман, Френки Јејл, Савле, Абадон, Блеккомб и ред други форумџии - "неверници" го имаат исмевано и критикувано исламот, а ти се задржи на некојси пост на еден атеист постиран некогаш одамна, и според тоа направи една огромна неточна генерализација. Браво, браво.

Онтопик, впечатокот не е погрешен и не донесен врз основа на овој пост. Каде и да налетам на твое мислење, мора да е или против Албанците или против муслиманите... или, или... или... против муслиманите и Албанците. Пак ќе повторам, ги разбирам националистите и религиозните фундаменталисти кои го искажуваат своето мислење, иако ги сметам за ретардирани, ама ти, ти си нешто друго... Ти си опседнат со нив. Не може да помине твој пост без да ги спомнеш, без разлика дали е он или офтопик.

... Пак ќе повторам, ги разбирам националистите и религиозните фундаменталисти кои го искажуваат своето мислење, иако ги сметам за ретардирани, ама ти, ти си нешто друго... Ти си опседнат со нив. Не може да помине твој пост без да ги спомнеш, без разлика дали е он или офтопик.
Прва работа, во ниеден пост не сум навредил ниту една религија. Најди пост каде го навредувам Исламот или било која друга религија.
Второ, што се грижиш па ти? Они ако се навредени од моите или од вашите (непостоечки) постови само треба да тркнат до блиската црква и решен проблем. После ќе речат дека не си се извинил, не знаејќи дека и ти би ја запалил црквата.

трето-
А искрено не е баш пријатно шовинистички празник со хомосексуална конотација да се презентира со христијанска симболика. Знам, знам, за вас атеистите не постои ни бог ни светци и све тоа ви е на рамниште на било кој SF...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom