Челзи - Манчестер Јунајтед 01.03.2011 (20:45h)

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Челзи

Гласови: 55 45,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 54 44,3%
  • Нерешено

Гласови: 13 10,7%

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па незнам ти дали го пратиш мојот тим, но јас ја гледав секоја утакмица на Манчетсер оваа сезона.И доволно е да видиш статистика на Јунајтед за да видиш како игра дома, како во гости.
А Ливерпул иначе кида на гостински терен :icon_lol:

Иначе вечер сум неутрален, се надевам на голови.

Па незнам ти дали го пратиш мојот тим, но јас ја гледав секоја утакмица на Манчетсер оваа сезона.И доволно е да видиш статистика на Јунајтед за да видиш како игра дома, како во гости.
Доволно ми е шо ја гледав „најферплеј“ екипава за да го кажам то шо го кажав, т.е. пишав.

Очекувам од Анелка гол.:pipi:

пс:Chelsea have won 90% of Premier League games when Nicolas Anelka has scored (27 wins, 3 draws, 0 defeats). Talisman :tv:
Освен ФИНАЛЕТО НА ЛШ, така? Кое, нели.....го загубивме...од истиов противник...на пенали....кој последен пенал го промаши....Анелка ??? :raz:

Освен ФИНАЛЕТО НА ЛШ, така? Кое, нели.....го загубивме...од истиов противник...на пенали....кој последен пенал го промаши....Анелка ??? :raz:
Па добро де,не даде гол тогаш,затоа и изгубивте.Убаво си пишува,кога постигнал гол во ПЛ Челзи нема пораз. :))

Типувам 3-0 за Челзи !

Чисто ради Дено да ми пише порука дека грешим ! :pos:

Типувам 3-0 за Челзи !

Чисто ради Дено да ми пише порука дека грешим ! :pos:
Само форумов знае колку пати сум ти викал пред натпревар и после тоа си ја сфанал грешката али too late. :)

Не, само ќе го фрли ливчето шо го уплатил. Ко да е битно дали е местена или не.

Прашувам за ја да стаам, дека пријателов е по местените :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom